Bakkevænget 4, St Tårnby, 4652 Hårlev - Billede 1
Bakkevænget 4, St Tårnby, 4652 Hårlev - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Rustik charme og moderne komfort i
Store Tårnby

I den idylliske landsby Store Tårnby på Stevns præsenterer vi nu denne enestående ejendom, der kombinerer rustik charme med moderne bekvemmeligheder. Store Tårnby er kendt for sin historiske kirke, hyggelige vejboder og naturskønne trampestier, der gør området ideelt for naturelskere.
 
Ejendommen ligger på en stor grund på 991 m², omgivet af åbne vidder og smukt landskab. Her får man en rolig og naturskøn beliggenhed med masser af privatliv og plads til at udfolde sig. Den store have byder på en frodig pergola, flere hyggekroge, blomstrende højbede og en træterrasse – perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter. Haven er fuld af duftende roser og flot beplantede højbede, som skaber en idyllisk og farverig atmosfære, hvor sanserne kan forkæles af synet og duften af blomster året rundt.Denne særprægede bolig, opført i 1974, byder på hele 192 m² boligareal. Ejendommen er løbende renoveret indvendigt og fremstår derfor i god stand med masser af sjæl og charme. Køkkenet er rustikt med et strejf af fransk landkøkken, åbne hylder, flotte granitbordplader og et gaskomfur med 3 blusfra Gaggenau. Køkkenet danner et alrum med klinkegulv og gulvvarme, samt plads til spisebord og en hyggelig brændeovn. Stuen er lys og rummelig med synlige bjælker, rå murstensvægge, flot lyst trægulv og en hyggelig brændeovn. Her er tillige et karnap, hvor man kan nyde udsigten til haven.Bryggerset er praktisk indrettet med grovkøkkenfunktion, vaskemaskine fra Bauknecht og tørretumbler fra Whirlpool. Indgangspartiet og trappeopgangen er rustikt med murstensgulv og en hyggelig vinopbevaring under trappen.
 
På første sal mødes man af malede trægulve, et stort soveværelse med fransk altan, to regulære værelser og et stort badeværelse. Badeværelset har nedsænket loft med spotbelysning, marmorgulv og en nedsunken vask i marmorbordpladeEjendommen har på vestsiden fået fire nye vinduer og en dør, og på fliseterrassen kan man aktivere en markise for skygge på solrige dage. Området er børnevenligt med mange børn i byen og søde naboer. På østsiden af ejendommen ligger et stort grønt område med fredning, som sikrer en naturskøn og uforstyrret udsigt. Offentlig transport er let tilgængelig med busser, der kører hver time fra kl. 6 til 18, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen.
 
Ejendommen kan overtages om fire måneder, men vi er fleksible overfor den rette køber, hvilket giver mulighed for en problemfri overgang tiljeres nye hjem.
 
Indkøb kan foretages i nærliggende Hårlev, som har et bredt udvalg af dagligvarebutikker, eller hvis man pendler mod København, kan man nemt holde ind i Køge eller måsske Nemlig.com for at fylde køleskabet op. Børnene hører til Hotherskolen i Hårlev eller Hellested friskole i Hellested. hvilket gør det nemt og bekvemt for familien. Skolen er kendt for sit gode læringsmiljø og engagerede lærerstab, som sikrer børnene en tryg og stimulerende skolegang.
 
Denne villa er en sand perle, der står klar til at byde en ny familie velkommen. Her er plads til at skabe et hjem fyldt med kærlighed og minder i en bolig, der oser af personlighed og varme. Fra de rustikke detaljer til de moderne bekvemmeligheder, byder denne ejendom på det bedste af begge verdener.
 
Velkommen til Store Tårnby – jeres nye hjem på Stevns.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen, Nørregade 10C, 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Bakkevænget 4
4652 Hårlev
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000208
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1974/1979
Boligareal
192 m2
Carport
40 m2
Grundareal
991 m2
Antal værelser/stuer
5/1