Lensgårdsvej 10, 4671 Strøby - Billede 1
Lensgårdsvej 10, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Kom til åbent hus
Søndag d. 27/10 kl. 12:00 - 12:35

Strøby Ladeplads' bedste bevarede hemmelighed –
jeres drømmefritidshus venter!

Velkommen til dette skønne fritidshus ved Strøby Ladeplads, opført i 2009 og med et boligareal på 142 m² heraf 41 m² integreret udestue, der byder på moderne komfort og charme i naturskønne omgivelser. Perfekt til dig, der søger en fredelig oase tæt på naturen og havet. Her nyder man godt af havudsigt fra både den østvendte stue samt fra terrassen. Huset er bygget som et helårshus, så det er forberedt til helårsbeboelse.

Når man træder ind i huset, mødes man af en imødekommende og stilrenentré med indbyggede skabe, der sikrer en ryddeligt og organiseret velkomst. Dette giver et fantastisk førstehåndsindtryk og leder videre ind i boligen, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Det praktiske bryggers medgrovkøkkenfunktion tilbyder masser af plads til opbevaring af overtøj og beskidte gummistøvler, og her finder man også vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemt at håndtere vasketøjet.

Soveværelset er indrettet med en hel skabsvæg, der giver rigelig plads til opbevaring og sikrer et ryddeligt og harmonisk rum. Dette skaber en afslappende atmosfære, hvor man kan trække sig tilbage og nyde roen. Køkkenet og stuen danner et stort og åbent alrum, som fungerer som boligens hjerte. Her kan familien samles og nyde hinandens selskab, selvom man er optaget af forskellige aktiviteter. Modulia-køkkenet fra 2006 byder på dejlige faciliteter, herunder en kogeø, der er det perfekte sted til et glas vin på en barstol eller et hurtigt måltid på farten. Skabsfronter i lyst træ med greb i børstet stål matcher flot til de praktiske klinker, hvilket skaber en elegant og sammenhængende stil.

Opholdszonen i stuen med flotte hvidpigmenterede trægulve er ideel til afslapning med tegnefilm for børnene eller brætspil ved spisebordet. Frastuen er der direkte adgang til en rummelig, vestvendt og delvist overdækket terrasse samt en flot anlagt have, hvilket gør udendørsfaciliteterne til en naturlig forlængelse af boligen, især om sommeren. Her kan du nyde solrige dage og hyggelige aftener i skønne omgivelser.

Cubus-badeværelset fra 2006 er rummeligt og tilbyder masser af opbevaringsplads til håndklæder og plejemidler. Fliserne har et let mønster, der stadig fremstår moderne, og matcher træfronterne på møblementet undervasken, hvilket skaber en harmonisk og naturlig atmosfære. Her kan du let skabe en maritim stemning med muslingeskaller og andre sommerhuselementer, der passer perfekt til husets beliggenhed. Planløsningen inkluderer tillige et lille, nydeligt toilet indrettet i sorte og hvide nuancer, hvilket tilføjer et ekstra touch af elegance til hjemmet. Her har man mulighed for etablering af bruser.

En ekstra perle på denne adresse er det skønne anneks på 41 m2, indrettet med stue, køkken, værelse og toilet. Dette gør det let at invitere gæster til ophold med overnatning, og det kan være en motiverende faktor for teenagebørnene, når weekenden kalder på sommerhustur. Her kan de have deres eget domæne og invitere vennerne med til hygge. Skulle man ønske at benytte annekset hele året rundt er der mulighed for installation afbrændeovn.

Haven er helt forunderlig og meget tillokkende med skønne dufte, bål sted, grøn plæne, smukt opstammede buske og de mest indbydende terrasseområder spredt omkring i haven med mulighed for sol, skygge og læ. Brosten og knust granit danner grundlaget for den flotte udstråling her i haven.

Den udvendige belysning tænder og slukker automatisk, hvilket skaber en tryg og stemningsfuld atmosfære i haven, uanset tidspunktet på dagen. Efter en lang dag med sol og strand kan man nyde en forfriskende udendørs bruser, der opvarmes af solen – en luksus, der bringer en følelse af ferie og afslapning til hverdagens rutine.

Bag annekset finder man et nyere skur, der er både isoleret og udstyret meden effektiv el-radiator, så det kan opvarmes året rundt. Dette skur rummer utallige muligheder og kan nemt indrettes til ekstra sovepladser, perfekt til gæster eller som en hyggelig tilflugtssted for familien. Forestil jer at skabe et charmerende gæstehus eller en rolig arbejdsplads med udsigt over den frodige have – mulighederne er uendelige.

Dette fritidshus er en sand perle, hvor moderne bekvemmeligheder møder en fredfyldt og naturskøn beliggenhed. Energivenlige løsninger sikrer ikke blotlave driftsomkostninger, men også en bæredygtig livsstil. Der er rigeligt medparkeringsplads på grunden, så I altid har et sted til bilen.

Huset er perfekt til jer, der ønsker en pause fra hverdagens travlhed og længes efter at nyde livet i smukke omgivelser. Med et væld af stikkontakter bådeindendørs og udendørs, er det nemt at skabe den komfort og bekvemmelighed, som gør fritidshuset til jeres hjem væk fra hjemmet. Dette er stedet, hvor roen og naturens skønhed danner rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Grundejerforeningen byder på en idyllisk strand med en charmerendeterrasse og badebro. Her kan man nyde de maritime faciliteter, enten i form af en tur i bølgen blå eller ved strandhygge i al almindelighed. Den børnevenlige sandstrand gør det trygt at tage børnene med til en dag vedvandet.

Huset byder på gulvvarme i hele huset, hvilket sikrer en behagelig varme året rundt. Tag og vinduer blev fornyet i 2006, og fyret stammer også fra samme år, hvilket betyder, at I kan forvente en pålidelig og energieffektivopvarmning. Desuden kan I glæde jer over et godt naboskab, som gør opholdet endnu mere behageligt og trygt.

I det nærliggende Strøby Egede Center finder man, ud overdagligvarebutikker, også læge, tandlæge, bibliotek og apotek. I weekenderne kan man forkæle sig selv med friskbagt brød, og på de travle dage er det nemt at hente lækker take-away. Lokalområdet frister desuden med flere hyggelige restauranter. Med sikre stisystemer kan man nyde området uden at bekymre sig om den let trafikerede kystvej.

Vi glæder os til at præsentere jer for denne lækkerbisken!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen, Nørregade 10C, 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Lensgårdsvej 10
4671 Strøby
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000183
Kontantpris
4.500.000 kr
Udbetaling
225.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.965 kr.
Brutto eks. ejerudgift
25.741 kr
Netto eks. ejerudgift
20.303 kr
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
2009
Boligareal
101 m2
Udestue
41 m2
Udhus
20 m2
Grundareal
808 m2
Antal værelser/stuer
7/3
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån
Tilmeld åbent hus