Tryggevældevej 4, Varpelev, 4652 Hårlev - Billede 1
Tryggevældevej 4, Varpelev, 4652 Hårlev - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Her på Tryggevældevej får i fingrene i en skøn og helt ugeneret ejendom midt i naturen. Løbende renovering og modernisering har gjort ejendommen fuldstændig opdateret på alle parametre, klar til at modtage sin nye familie.

Tryggevældevej 4, Varpelev 4652 Hårlev

Velkommen til ”Elmegaard”.

En 4-længet landejendom, der kan dateres tilbage til 1872, men i dag en drøm for mange der ønsker masser af plads og måske fifler med tanken om dyrehold, store hobbyprojekter, gårdbutik, B&B og erhvervslokaler.

Ejendommen placerer sig i en smuk kulisse af grønne trætoppe og vidtstrakte marker. Man bydes velkommen til en charmerende gårdsplads indrammet af et smukt og præsentabelt stuehus på i alt 236 m2 bolig, selvstændig længe dedikeret til erhverv med god plads på kontoret, køkken- og spise sektion samt badeværelse på i alt 45 m2, staldbygning samt stor garagebygning med 2 el porte på i alt 550 m2. Hertil kommer fint jordtilliggende på godt 1,6 HA. (ekstra jord kan evt. købes af nabo).

I hall’en inviteres gæsterne indenfor. De rustikke klinker danner et smukt mønster og sætter dagsorden for hvad der venter jer. Her kan gæsterne komme af med overtøjet inden rundvisningen starter og det er også herfra man tilgår førstesalen.

I køkkenalrummet er der i særdeleshed kræset for detaljerne og man kan se frem til et super lækkert kvik køkken fra 2003 med eminente forhold for kokken og dennes medhjælpere. Her er nemlig ikke sparet på pladsen og de lækre elementer. Den massive granitbordplade og de hårde hvidevarer oser af kvalitet. Fra spisepladsen kan følges med i køkken aktiviteterne, ligesom man kan slå have dørene op direkte ud til haven. I den tilstødende opholdsstue kan indrettes med hygge zone og på kølige dage kan tændes op i brændeovnen. De massive fyrretræsgulve tager sig ekstra flot ud, når solens stråler danser ind gennem vinduerne.

På Kvik Badeværelse fra 2003 har man fine forhold og man har prioriteret god opbevaringsplads. Bag glasklinkerne kan dagens bad klares, måske med vinduet på klem til lyden af hyggelig fuglefløjt.

På det mindre badeværelse, som ligger i tilknytning til stuen i stueplan, har man indrettet med samme interiør, som på det større badeværelse.

Til familien venter et bryggers lidt udover det sædvanlige. Med grovkøkken funktion, vaskefaciliteter og rigelig plads til ekstra hårde hvidevarer kan man glæde sig over rigtig god gulvplads til eksempelvis tørretøj.

Glæd jer til førstesalen, vi siger det bare! Her venter de skønneste faciliteter, hvor det ikke blot er de skrå vægge som skaber hyggen, men hvor også synlige bjælker og niveauforskel fuldender oplevelsen. Med et stort og møblerbart repos samt 3 store værelser har man uanede muligheder for netop den anvendelse som passer til jeres familie. På det største af værelserne vil tilstedeværelsen af et walk-in-closet uden tvivl glæde fruen i huset.

Den sydvestvendte have er holdt enkelt og er let at overskue med forskellige frugttræer (blomme, pære og æbletræer) samt ganske få bede. Her skal græsset blot slås og så kan tiden bruges til andre udendørs aktiviteter end at luge ukrudt, eksempelvis hygge med snobrød og marshmallows ved bålstedet. Dejlige terrassemiljøer står klar til sommerhalvåret og specielt bør fremhæves den østvendte terrasse, hvor morgensolen kan nydes til fulde.

Det er en god idé altid at have godt med gulerødder på lager, for det er ikke sjældent at Bambi og familie besøger haven.

Ejendommen opvarmes med Baxi Multiheat pillefyr, købt og installeret i august 2006. Som supplement brændeovn. I hele stueetagen findes gulvvarme.

Summa summarum – her på Tryggevældevej får i fingrene i en skøn og helt ugeneret ejendom midt i naturen. Løbende renovering og modernisering har gjort ejendommen fuldstændig opdateret på alle parametre, klar til at modtage sin nye familie. Vil man benytte sig af offentlig transport kan man blot 800 meter fra adressen hoppe på Østbanen fra Varpelev Trinbræt. Her kører toget regelmæssigt i retning mod hhv. Rødvig, Køge & Roskilde. Desuden holder natbussen for enden af Tryggevældevej, hvilket ikke mindst er er fordelagtigt for familien, hvor børnene nærmer sig teenagealderen og derfor ofte kommer sent hjem.

Når indkøbene skal klares kan man enten køre til Strøby eller Hårlev. Når børnene skal i skole er valget frit mellem Hotherskolen i Hårlev, Stevns dagskole, Hellested eller Skelbæk Friskole, ligesom der i alle 3 byer findes pasningstilbud til de mindre.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjmathiesen.dk tlf.: 24646455 Nørregade 10C 4600 Køge CVR 34290814.

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev
Sagsnummer
195TPM-001410
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1872/1998
Boligareal
236 m2
Andre bygninger
550 m2
Grundareal
16649 m2
Antal værelser/stuer
5/1