Råhovedvej 22, 4672 Klippinge - Billede 1
Råhovedvej 22, 4672 Klippinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Råhovedvej 22, 4672 Klippinge Stevns

Træk stikket i dette ”Tiny House” i skovens dybe og stille ro….Helt op af skovbrynet ved Råhoved Skoven i Klippinge på Stevns mødes man af dette skønne ”Tiny House”.
 
Her i den fantastiske natur var tidligere en jagthytte placeret. I naturen som fortryller, forkæler og forærer jer hver årstids unikke gaver. Det er lige fra græssende dyr i sommersolen til sæsonernes lækkerier, som kan dyrkes i de tilhørende plantager samt i egen køkkenhave, og ikke mindst vinterens snedækkede landskaber, hvor roen og den klare stjernehimmel betages. 
 
Den 9.953 kvadratmeter store grund tilbyder jer et fuldstændigt ugeneret helle i en skovkulisse. Hvis der var et sted, man skulle skrive en bog eller lave et andet kunststykke, så skulle det være her. Dette er et fristed for jer, der drømmer om et refugium i fredfyldte og helende rammer og selvfølgelig et eminent udeliv.
 
“ Tiny House” på i alt 48 kvadratmeter er opført i 2020 og er beliggende i landzone til brug for plads til maskiner, opbevaring af bla. frugt og mulighed for kortere ophold eller hjemmearbejdsplads med Fibernet og alle moderne fornødenheder. 
 
Bemærk man kan ikke få helårsstatus eller adresse på dette skønne sted. 
 
På en blæsende og regnfuld efterårsdag vil I sætte pris på brændeovnen, som beriger stemningen med sin lune, knitrende ild. Ligeledes får I glæde af sollyset i dagtimerne, der strømmer ind og på tværs af stuen. Køkkenet forener sig med stuen og giver jer følelsen af samvær på tværs af madlavning og andre aktiviteter.  En hems leder op til en hyggekrog. Man kunne nemlig let lade sig friste af en ”morfar” efter en hel dag i plantagen eller mange timer med enten penslen eller blyanten i hånden & afsluttes af to store rum/værksted og et badeværelse med brus, for hvad nu hvis man gerne ville blive lidt længere. Der er ingen tvivl om, at her er nærvær, ro og hvile omdrejningspunktet. Her er man skærmet for hverdagens støj. 
 
På grunden er der plantet svagtvoksende frugtræer af gamle sorter, som Belle de Boscoop, Ingrid Marie og Rød Ananas. Der er plantet hhv. æble, kirsebær og pæretræer i de tre felter. Hegnet omkranser cirka 5,000 m2, og er hare- og hjortetæt. Udenfor indhegningen finder du nødder og bær, bl.a. hindbær, solbær, stevnsbær og hasselnødder.
 
Om sommeren kan der høstes hyldeblomster. Der er et Rigt fugleliv og ejendommen har været selvforsynende med brænde, og det er nemt selv at kløve til vinteren. Som forfatter vil du i konteksten som her kunne finde både inspiration, fred og ro til at skrive dine bøger. Er du jæger, er der meget vildt på dette skønne sted. Er du kunstner, og savner du fred og ro til at dykke ned i dit arbejde og få lavet noget ny kunst, kan det være en oplagt mulighed for dig at opholde dig væk fra storbyen i korte perioder og i nærheden af naturen. 
 
Stedet her være et oplagt fristed som hjemmearbejdsplads med mulighed for at tage sig en lille lur, tilberede sig et måltid og i weekenden tage familien med til en skøn dag midt i naturen. Her kan man lukke af for al omverden og blot samle tankerne om det allermest vigtige. 
 
Vi har glædet os rigtig meget til at løfte sløret for dette unikke ”Tiny House” og stiller os meget gerne til rådighed for yderligere information og ikke mindst en fremvisning ved skovbrynet på Råhovedvej 22! 
 
Ansvalig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814

Råhovedvej 22
4672 Klippinge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
195TPM-001425
Boligtype
Frijord
Bygget / ombygget
2020
Boligareal
48 m2
Grundareal
9953 m2