Bakkehældet 53, Valløby, 4600 Køge - Billede 1
Bakkehældet 53, Valløby, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Villa med fornuftig adresse på Bakkehældet i slottets by!

Bakkehældet 53, Valløby 4600 Køge 1-plans villa med fornuftig adresse på Bakkehældet i slottets by!
 
Bakkehældet er blandt de mest fornuftige adresser i Valløby, og heldigvis fortjener denne villa sin attraktive beliggenhed. I får nemlig ikke blot under 15 minutter til Køge C og endnu kortere afstand til de daglige fornødenheder.
 
I får også et velholdt hus, hvor scenen sættes af lyse opdateringer og en flot, kuperet have.Villaen blev opført i 1970, hvor udfordringen bestod i at vende det kuperede terræn til en fordel, og missionen har været en ubetinget succes.
 
Bag smedejernslågen gemmer der sig en sand fornøjelse af en bolig. Det høje stueplan giver et flot, frit udsyn fra boligen og haven fremstår spændende og indbydende. 
 
Villaen følger en traditionel planløsning med i alt 129 m2, hvor man fra entré og fordeler gang har adgang til 3 gode værelser. Hertil kommer et dejligt “Dollars” badeværelse med brus, hvor man i det fine bord- og skabsarrangementet får god plads til håndklæder og plejemidler.
 
Gæstetoilettet fremstår super flot med sorte mosaikker og træbeklædning på vægge.
 
Køkkenalrum fra Vordingborg køkken fra 2021 og stue danner tilsammen boligens absolutte favoritzone. De flotte og moderne detaljer med koksgrå skabsfronter, sort armatur og lækker træbordplade gør forholdene yderst indbydende til både madlavning og ophold generelt. I spisekrogen er plads til det lange plankebord og i forbindelse med sofa afdelingen har man adgang til den højre træterrasse med en fantastisk udsigt og nedgang til græsplænen. Terrassen er forbundet til husets hovedindgang via svalegangen.
 
Fra stuen kan det ene af de 3 værelser tilgås via franske døre. Den moderne børnefamilie med mange aktiviteter er sørget for et klinkebelagt bryggers med grovkøkken funktion og vaskefaciliteter.
 
Når indkøbene skal foretages, kan man bestille fra Nemlig.com eller cykle til Strøby Egede Centeret. Her finder I en omfattende palet af handlemuligheder, bager, café og muligheder for take-away når hverdagen spidser til. Omvendt er det umuligt at opleve stress, når man står foran Vallø Slot og Slotshave. Naturen viser sig fra sin allerbedste side i hele oplandet omkring Valløby.
 
I har ej heller langt til strand og hav, og samtidig kan I nemt pendle til Køge eller København i det daglige. Når børnene skal i skole, findes trygge stisystemer til Strøbyskolen eller Hotherskolen og i Valløby Børnehus findes en integreret pasningsordning.
 
God Borgeroforening samt forsamlingshus med sociale arrangementer bla. fastelavn, juletræsfest, fællesspisning samt vinsmagning. Vandvarmer fra 2022. Denne ejendom fremstår særdeles velholdt og vil kunne danne en fantastisk ramme for jer som familie.
 
Vi glæder os til at mødes på adressen. Mulighed for Fibernet.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814.

Bakkehældet 53
4600 Køge
Sagsnummer
195TPM-001379
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1970
Boligareal
129 m2
Andre bygninger
24 m2
Grundareal
758 m2
Antal værelser/stuer
4/1