Bøgevej 16, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Bøgevej 16, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Bøgevej 16, Strøby Egede
Skøn familievilla med mulighed for at omfavne nostalgien fra 70’erne

Denne unikke gulstensvilla på Bøgevej 16 i kystbyen Strøby Egede, er en sand juvel i boligverdenen.Med sit boligareal på 159 byder dette hjem på en rummelig og komfortabel oplevelse for hele familien. Huset blev opført i 1971/1976 og er omgivet af en imponerende 762 m² grund, der giver masser af plads til udendørs aktiviteter og afslapning.
 
Beliggenheden er helt formidabel, på en stille villavej med blot 850 meter til havet, hvilket gør det til et unikt sted at kalde hjem. Med 4 velindrettede værelser har denne villa plads til hele familien og mere til. Alle 4 værelser er meget gavmilde af størrelse og alle med et skønt lysindfald. Forældresoveværelset er tillige udstyret med skabsvæg samt direkte adgang til haven. 
 
Det rummelige HTH-køkken fra 1994 charmerer sig ind med rustikke klinker og takket være de mange vinduer inviteres dagslyset indenfor på fornem vis. Her er plads til spisebordet og et skønt hjerterum har i planløsningen taget sin form. Med den direkte adgang til terrassen med dag og aften sol i have/terrasse vil familien uden tvivl sætte rigtig stor pris på dette rum.I pejsestuen vil hyggen ingen ende tage. Her finder man de rå murstensvægge og gulvklinker og på murstensbænken tager man sig en slapper, alt i mens man fremkalder en total hjemlighed i skæret fra lyset og varmen fra den åbne pejs. I den øvrige del af stuen med bøgeparket er der oplagt en hygge zone med sofa, TV og hvad der ellers hører sig til. Ejendommens 2 badeværelser fremstår meget forskellige. På det brune badeværelse har man valgt at være tro mod 70’er-stilen, men på den fede måde. Som kontrast hertil har man indrettet med tidssvarende interiør og hele udtrykket med badekar, bidet og skabsarrangement holder 100%. På badeværelset fra 2018 mødes man af et råt og rustikt udtryk af mikro cement. De 3 søjleformede vinduer med glassten look kommer helt til sin rette og gør rummet meget dekorativt. Planløsningen fuldendes af et bryggers med grovkøkken funktion, vaskefaciliteter og plads til diverse. Herudover får man den klassiske 70’er fordeler gang, hvor der også er garderobeplads til gæsternes overtøj. Hele familien kan med glæde se frem til sommer og sol, den tid, hvor udendørsfaciliteterne rigtig bliver sat i spil.
 
På den overdækkede terrasse er der dømt familiehygge og måltider i haven. På den grønne plæne kan slås vejrmøller og spilles fodbold og har man grønne fingre kan man gå på opdagelse i haven og lade sig inspirere til en masse spændende haveprojekter. 
 
Som sagt er man blot ca. 850 meter væk fra byens badestrand, hvilket gør den til det ideelle sted for livsnydere og strandentusiaster. Omgivelserne er skønne, huset ligger tæt på stisystemer direkte ti skole og institutioner og i Strøby Egede Centeret kan man gå på indkøb og se, hvordan spændende butikker spirer. På vejen findes masser af legekammerater og man kan let benytte de trygge stisystemer. Naturglæde findes også i området omkring Strøby Egede. Den velbesøgte Solgårdspark, Vallø Slot og Slotspark samt alle de andre skønne steder at gå tur & opleve naturen på tætteste hold.Denne villa er mere end et hjem; det er en oplevelse af natur, komfort og enestående beliggenhed med kun ca. 12 minutter til Køge C. Tag springet, og lad denne drømmebolig med et strejf af 70’erne blive jeres nye kapitel i livet.
 
Ansavrlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Bøgevej 16
4600 Køge
Sagsnummer
1950000115
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1971/1976
Boligareal
159 m2
Andre bygninger
31 m2
Grundareal
762 m2
Antal værelser/stuer
6/2