Egelundsvej 39, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Egelundsvej 39, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Luksus villa omdannet til et moderne mesterstykke
i eksklusive Strøby Egede

Egelundsvej 39, Strøby Egede 
 
Et varmt velkommen til denne sublime ejendom, beliggende i det idylliske og havnære Strøby Egede, som med åbne arme indbyder til en oplevelse af ren luksus og modernitet. En sand perle fra 2018 & ikke meget fra 60’erne, der nu stråler efter en total renovering, præsenterer sig med en helt ny og imponerende facade ved første øjekast.
 
Den smukke villa på 226 kvm. bolig er holdt i elegante grå toner med varme undertoner og byder på en arkitektonisk skønhed ud over det sædvanlige. For enden af den sofistikerede og flotte belægning i indkørslen præsenteres man for en dobbelt carport.
 
Allerede ved ankomsten fanger entréens lette og stilfulde design ens opmærksomhed, hvor naturens eget materiale og røget glas til garderobe lågerne skaber en unik atmosfære. Det moderne køkken-alrum er udstyret med topmoderne apparater fra førende mærker, skønne detaljer, generøse arbejdsflader og en central køkken ø, der gør det til et paradis for enhver madentusiast. Også her er naturen rykket ind og man kan ikke undgå at få en wow-oplevelse når man ser rummet. Indbygget brændeovn, rustik murstensvæg og lækre klinker på gulvet. Vi kunne blive ved med at nævne luksuriøse detaljer og lækkerhed i en uendelighed. I den ene ende af rummet har man skabt en loungestemning, hvor grønne planter lever det smukke liv og hvor ro og æstetik er et af nøgleordene. Fra alrummet fører en elegant trappe til førstesalen, som blot har glasvæg ud til rummet, hvor loftet er ført til kip. En helt fantastisk oplevelse, hvor større glasflise tillige sikrer et luftigt præg og et dekorativt udtryk med kig til hvad der foregår i stueetagen. Her venter en skøn opholdszone til indretning med sofamiljø. Luksustilværelsen fortsætter på den store træterrasse her på niveauet. Fra træterrassen føres man via trappe til terrasse miljøet i stueplan, som breder sig hele vejen rundt om huset og med meget opbevaringsplads. I et af de i alt 3 regulære værelser er sengen som en moderne alkove bygget ind i en skabsvæg og herudover tilsluttet elektricitet, som specificerer LED-baggrundsbelysning, generel belysning og fatning detaljer. Denne løsning skaber en følelse af ro og tryghed og underbygger fornemmelsen af en hule, når man ved aftenstide kryber i seng.
 
Overfladematerialet af træ og dets skygge er anvendt flere andre steder i husets indretning, herunder på det ene badeværelse, hvor man i denne kontekst trækker naturen ind i rummet og skaber en harmonisk kombination af naturlige elementer og stilfulde detaljer. De rustikke klinker tilføjer en rå og autentisk følelse, mens den lækre belysning fremhæver de smukke materialer. Det store badeværelse med nedsænket spa og brus, fremstår elegant og smukt med grå, rustikke vægge, hvor indretningen med hvid sanitet udtrykker en meget raffineret stemning. Her kan man glæde sig til mange spændende detaljer. Badeværelset ligger i forbindelse med forældresoveværelset, som udover direkte adgang til haven, byder på flotte finesser, såsom lille indhak i væggen, som er oplagt til at sminke hjørne med make-up spejl til fruen i huset. Den minimalistiske have udstråler elegance og enkelhed. Smukke stedsegrønne buske pryder haven og tilføjer en følelse af ro og tidløshed. Træterrassen giver en perfekt plads til afslapning og udendørs samvær. Den velplejede plæne er frodig og grøn og et diskret, men stilfuldt hegn omkranser haven, hvilket skærmer mod nysgerrige blikke og sikrer privatlivets fred. Sammen skaber disse elementer en harmonisk og indbydende have, hvor minimalismen fremhæver naturens skønhed. Som ekstra bonus står der i haven et skur og et bebeoelses anneks på 22 kvm., hvor der findes værelser og badefaciliteter, altså dermed fine overnatningsmuligheder for gæster eller man måske vælger at øremærke denne facilitet til teenageren.
 
Beliggenheden er i børnefamiliens favør, for I får alt, hvad I skal bruge i hverdagen inden for kort afstand fra hjemmet. Skole og daginstitution kan I cykle til på kort tid, det samme gælder centrum med dagligvarebutikker, spisesteder og apotek, mens Køge C. ligger ca. 5 km fra adressen. Man er i gåafstand til strand og vand, så hvis man er til vandaktiviteter eller holder af en gåtur langs stranden, er man havnet det helt rigtige sted. Bussen kører tæt på og bringer jer let til hhv. Stevns Området og Køge. Elsker man som familie gode oplevelser i naturen, så har I fundet et rigtig godt udgangspunkt med bopæl i Strøby Egede. Hele området og de omkringliggende byer har den smukkeste natur og man behøver ikke længere væk end Solgårdsparken og Ådalen for at opleve naturen på tæt hold. Skynd jer at booke en fremvisning af denne fantastiske luksus villa i Strøby Egede – I vil være helt vild med de unikke detaljer og den elegante atmosfære!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Egelundsvej 39
4600 Køge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000194
Kontantpris
6.795.000 kr
Udbetaling
340.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.191 kr.
Brutto eks. ejerudgift
38.941 kr
Netto eks. ejerudgift
30.812 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1966/2018
Boligareal
226 m2
Andre bygninger
59 m2
Grundareal
806 m2
Antal værelser/stuer
6/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån