Nyvej 37, 4600 Køge - Billede 1
Nyvej 37, 4600 Køge - Plantegning 1
Nyvej 37, 4600 Køge - Plantegning 2
Nyvej 37, 4600 Køge - Plantegning 3
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Nyvej 37, Køge Lev det nemme liv

En nem &, skøn lille sag i en attraktiv del af Køge – så simpelt kan det siges! Velkommen til Nyvej 37, hvor I bosætter jer i det meget eftertragtede Køge Nord, i et skønt lille rødstenshus på 95 m2. Her er tale om et smukt hjem med både historisk sjæl og moderne elegance. Ejendommen er oprindeligt opført i 1960, men har undergået omfattende renoveringer for at sikre, at det opretholder sin autencitet samtidig med at præsentere sig i tidssvarende stil. Kort sagt er indretningen af en sådan kaliber, at I kan flytte ind uden andre gøremål end udpakningen af flyttekasserne. Overalt imponerer de flotte trægulve og de lyse lofter. Tilsammen skaber dette en helt fortræffelig lys og åben atmosfære, som særligt giver sig til udtryk i stuen. Her kan man glæde sig til at indrette familiens hyggested. Stedet hvor man slapper af og møder hinanden efter middagen. Fra stuen har man adgang til en skøn udestue, som ikke blot tilføjer ekstra kvadratmeter, men som også bringer naturen ind i boligen. Sommeraftenerne bliver simpelthen forlænget på behagelig vis. I det hvide, klassiske køkken er hvide fyldningslåger og en smuk marmorplade det æstetiske centrum, hvor hygge og kulinariske oplevelser forenes. Pladsen til en lille spise zone gør det til et hjerte i hjemmet, hvor familie og venner kan samles. Badeværelset er en sand perle med rustikke klinker og et praktisk skabsarrangement med nedfældet håndvask. I enden af fordeler gangen åbner en lille oase af rum op, perfekt til et hjemmekontor, arbejdsplads eller et personligt fordybelsesrum. De 2 øvrige værelser er begge udstyret med generøs opbevaringsplads i form af skabe fra gulv til loft. Den veltilrettelagte planløsning fuldendes af et funktionelt bryggers. Specielt på regnvejrsdage er det en fordel med direkte indgang til bryggerset. Her har man plads til vaskefaciliteter og der er masser af opbevaringsplads. Skulle man have et ønske om flere funktionaliteter, som f.eks. grovvask og bordplads, vil dette let kunne etableres og dermed give ekstra fleksibilitet for udnyttelse af rummet.
 
Haven er familiens helt eget asyl med græsplæne og terrasse, et praktisk skur og en overdækket plads, der gør udendørslivet tilgængeligt året rundt. Foråret bringer spændende overraskelser med blomstrende løgvækster, der fylder haven med en fortryllende duft & børnene kan endelig få ønsket om en kanin opfyldt og måske skal et par høns forsyne familien med frisklagte æg. Det kan også være man vælger at udvide planløsningen i form af en tilbygning. Ølsemagle Strand i Køge Nord er ikke blot et boligområde, men et samfund nær oase med spændende aktiviteter og faciliteter. Ved den imponerende badestrand Revlen med tilhørende fuglereservat har foreningen Kultur Fuglen base. Kultur Fuglens agenda er at tilføre liv og sjæl til lokalsamfundet i form af spændende arrangementer og tiltag. Revlen og Køge Bugt bliver dog ikke deres eneste følgesvend i hverdagen, da området med sin egen populære SuperBrugs, sportsbar med eget bryggeri, flere pizzeriaer, bager og den spektakulære Køge Nord Station, stråler af en venlig og lokal atmosfære. Hertil kommer kort afstand til både dagtilbud og skole via trygge stisystemer, ligesom det for pendleren i bil er let at komme på motorvejen. Her på Nyvej 37 går I en fredelig hverdag i møde i dette rolige kvarter. Vil glæder os til at præsentere hele herligheden for jer ved en fremvisning. Et varmt velkommen til Køge Nord.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Nyvej 37
4600 Køge
Sagsnummer
1950000129
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1960/1963
Boligareal
95 m2
Andre bygninger
57 m2
Grundareal
702 m2
Antal værelser/stuer
4/1