Skrænten 33, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Skrænten 33, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Skrænten 33, Strøby Egede 4600 Køge

Spændende erhvervelse på kyststrækningen ved Strøby Strand  –  Nybyg eller fritidsbolig? se forslag på foto fra Huscompagniet.
 
For nogle begynder drømmen om det nye hjem med et blankt stykke papir. Andre har tegnet et par skitser på en serviet eller på computeren af en indretning, der opfylder familiens behov. Uanset hvad der er jeres udgangspunkt, så har vi måske her de helt rette kulisser. Skrænten ligger mageligt placeret i et af kyststrækningens populære kvarterer – hvor åbent landskab med smuk udsigt udgør en del af baghaven – i 3. række til vandet! Bag veltrimmet hæk, på en matrikel på 814 m2, med ældre træer og beplantning, ligger dette sorte fritidshus på 54 m2 fra 1968.  
 
Huset fremstår med en ganske fornuftig planløsning, som er meget fleksibel i forhold til hvordan man ønsker at indrette sig og her er virkelig fint. Det åbne rumforløb med køkken-alrum og stue, omgivet af smukke trægulve er yderst indbydende og lyst –perfekt for familielivet. Brændeovnen sørger for den helt rette sommerhusstemning og når forår og sommer melder sin ankomst, kan man trække ud på det delvist overdækkede terrasse område. Her sørger en markise for ekstra skygge. Alternativt kan man rykke længere ud på terrassen og suge solens varme stråler til sig og mærke den grønne plænes bløde konsistens under de bare tæer. Så bliver det ikke meget bedre, specielt ikke, hvis himlen også er blå. Planløsningen tæller i øvrigt 2 værelser, begge af fin størrelse. På badeværelset har man valgt helt minimalistisk stil, hvilket gør rummet let tilgængeligt for alle stilarter og al slags interiør. Det er også her på badeværelset, at vaske faciliteterne forfindes.Skulle man have lyst til at gøre fritidsbolig livet endnu mere fristende for teenageren eller har man ofte besøg af overnattende gæster, så vil annekset i haven bringe stor lykke. Her er man i gang med at forberede en mindre ”lejlighed” med bad og toilet og i alt 2 disponible rum. Så bliver det ikke meget bedre!Det børnevenlige kvarter ligger som en lun base for familier i alle konstellationer, der nyder godt af at have både fritidsaktiviteter, skole, daginstitutioner og naturen inden for kort afstand. Her hersker et fuldkomment herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. Stranden er en lækker sten sandstrand med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig stemning uden støj og larm. Her findes tillige badebro til dem, der foretrækker at gå i bølgerne den vej eller til den friske vinterbader. 
 
Blot 2 km fra matriklen ligger Strøby Egede med gode indkøbsmuligheder og med 9 km til Køge Centrum ligger dagligdagen let tilgængelig. I Strøby Egede kan man udover dagligvareindkøb tillige aflægge et besøg hos Mig og Frede som bla. har frisk kaffe og morgenbrød mv.. Man kan bestille en lækker pizza eller gå en tur på biblioteket. Hele området omkring Strøby Strand afliver enhver undskyldning for ikke at kridte løbeskoene eller begive sig ud på familieture i det grønne. Her er ganske enkelt gudesmukt, uanset årstid og vejr og vind. Går I med en drøm om at bygge nyt i landlige omgivelser, tæt på havet og i en smuk natur, så har I her muligheden. Måske vil I vente nogle år og alt imens kan man lade det nuværende fritidshus shine og drage nytte af dets eksistens i ferier og weekender indtil I tager springet og får permanent adresse på Skrænten 33. 
 
Er det her mon jeres boligdrømme skal blive til virkelighed? Hvad enten I drømmer om fritidshus eller nybyg. Så ring for en fremvisning! Vi står klar alle ugens 7 dage!
 
Ansvarlig Ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Skrænten 33
4600 Køge
Sagsnummer
1950000084
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
1968/2005
Boligareal
54 m2
Andre bygninger
16 m2
Grundareal
814 m2
Antal værelser/stuer
3/1