Skrænten 37, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Skrænten 37, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Skrænten 37 Moderne skønhed:

Antracitgråt helårshus til salg på Skrænten, bygget i 2016! Gennem det overdækkede indgangsparti med glasskydedøre bliver man budt varmt velkommen til denne charmerende ejendom. Ved ankomsten træder man ind i en hyggelig lille gang, der straks giver en følelse af hjemlig komfort. Her er der rigeligt med plads til at tage skoene af og hænge overtøjet op, så man kan træde ind i resten af hjemmet og begynde at udforske dets skønhed og funktioner. Det åbne rumforløb er kendetegnet ved en elegant sammenfletning af køkken, spisestue og opholdsstue. Det nydelige Svanekøkken fra 2016 er et højdepunkt i boligen med stilrene fronter, lækre bordplader og førsteklasses hårde hvidevarer. Køkkenet tilbyder en hyggelig sektion med klinkegulv og adgang til terrassen. En stige fører op til alkoven, hvor loftbrædderne tilføjer en ekstra dimension af hygge, perfekt til børn eller børnebørn. Når middagen serveres ved det dækkede spisebord, åbner de store vinduespartier op for en fortryllende udsigt over haven, der skaber en uforglemmelig ramme om enhver måltid. Planløsningen på i alt 86 m2 inkluderer 3 rummelige værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Badeværelset med brus tilbyder moderne bekvemmeligheder samt plads til vaskefaciliteter og opbevaring af håndklæder og plejemidler. Udendørsarealerne er en fornøjelse med en smuk træterrasse, der fører ind i orangeriet. Orangeriet er et sandt paradis med høje glasvægge og en imponerende tagkonstruktion, der giver panoramaudsigt over haven. Her kan man nyde varmen og følge med i væksten af sprøde agurker og tomater. Haven er velholdt med praktiske flisestier og et område med japansk inspireret beplantning. Den dejlige plæne er holdt flot af robotplæneklipperen og ligger som et smukt velourtæppe, helt klar til leg og aktivitet for både hunde og barnlige sjæle. Som et ekstra tilløbsstykke til ejendommen står et skønt anneks klar. Her tilbydes mulighed for tilpasning efter familiens behov, hvad enten det er som gæstebolig, arbejdsrum eller opbevaringsplads. Så gør det jo i øvrigt heller ikke noget, at annekset flot matcher huset.
 
Ved køb af denne bolig siger man ja tak til egen privat strand via Grundejerforeningen Stolpegården. Østersøen og de fine strande er en fornøjelse hele året rundt, for hvad enten det er høj sol i følgeskab med glade badegæster eller en ruskende, rå kold vintermorgen, så er det syn, der møder én, altid imponerende. I øvrigt er stranden ganske børnevenlig. Herudover takker man ja til cykelafstand til Strøbyskolen og man affinder sig med kort afstand til Strøby Egede Centeret med gode indkøbsmuligheder, pizzeria, restaurant “Forsamlingshuset Anno 1942 med den skønnest mad, Apotek, bibliotek og mulighed for frisk morgenbrød i weekenden tilbyder sig hos “Mig og Frede”. Herudover kan man glæde sig over et skønt nabolag, hvor flere og flere familier vælger at bosætte sig. Et skønt miljø i en sand symfoni af beboere, som har boet her det meste af deres tilværelse og dermed kan fortælle hyggelige historier fra år tilbage og så de spirende familier, som forståeligt nok har valgt at starte familie-eventyret her på Skrænten. På Skrænten er fællesskabet og aktivitet altid indenfor rækkevidde. Børnene finder altid legekammerater til en omgang have badminton eller andre sjove udendørsaktiviteter. Mens de voksne kan nyde et glas rosévin med nogle fra nabolaget. Vi glæder os helt ubeskriveligt til at fremvise dette skønne sted – og lad os se, om det ikke bliver kærlighed ved første blik? Giv os et kald, så skal vi nok vise jer herlighederne. I vil ikke blive skuffede.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Skrænten 37
4600 Køge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000086
Kontantpris
3.555.000 kr
Udbetaling
180.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.981 kr.
Brutto eks. ejerudgift
20.427 kr
Netto eks. ejerudgift
16.160 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
2016
Boligareal
86 m2
Andre bygninger
14 m2
Grundareal
818 m2
Antal værelser/stuer
4/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån