Vandrigsvej 26, Gevnø, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Vandrigsvej 26, Gevnø, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
Vandrigsvej 26, Gevnø, 4660 Store Heddinge - Plantegning 2
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Vandrigsvej 26 flexbolig eller helårsbolig

Bevaringsværdig charmebøf fra 1908 i ægte Boheme Stil Velkommen til Vandrigsvej 26, en tidløs og bevaringsværdig perle fra 1908 beliggende i Gevnø, fuldstændig som et smørhul mellem de stevnske landsbyer Havnelev, Boestofte, Lyderslev og Lund.
 
Her kan I nyde historiens vingesus i et smukt område, der oser af autentisk charme og lokal stemning. Man skal ikke langt før man står med fødderne i strandkanten og ej heller langt før man når St. Heddinge med handle- og shoppemuligheder, skole og fritidsinteresser. Når de daglige indkøb skal klares, kan dette foregå i Lyderslev hos Min Købmand 1,9 km. Lund havn ligger også i cykelafstand ca. 2,5 km. Ejendommen ligger nabo til Stevns Valgmenighedskirke, hvilket skaber en helt unik kulisse, ikke mindst takket være nærheden til naturen, hvilket giver jer mulighed for at nyde udelivet, landskabet og historien i perfekt harmoni. I halvanden plans villa er indretningen inspireret af den flere hundrede år gamle levevis Boheme, som vi oprindeligt forbinder med frisind, kunst, rejselyst og spirituelle sjæle. De mange farver trækker på dybe naturkræfter og indbyder til fordybelse og kreative udfoldelser. Huset byder på i alt 170 m2 og det er et hjem, der er skabt til livsnyderne, det pladskrævende par eller familien, den kreative eller dig som har brug for hjemmearbejdsplads eller kreative opholdsrum. Her får man indbydende rammer med plads til masser af gæster og samtidig et hus med mange muligheder qua de mange m2 fordelt spredt men som alligevel rammer boligen hyggeligt og tæt sammen. Her får I flere stuer en suite, som flettes sammen med køkken- og alrum fornemmelser – alle med en behagelig loftshøjde. Det samme vidunderlige lys er det sorte IKEA Lerhyttan køkken fra 2020 udstyret med og på badeværelset hersker en rustik mikro cement stemning med mange spændende og anderledes detaljer, bla. Closett, handfat armatur fra 2020.  
 
På førstesalen findes de private arealer, fordelt på 3 værelser og her hersker også en formidabel stemning. Indkørslen og terrasse områderne omkring huset er anlagt med granitskærver, hvilket sikrer et flot og rustikt udtryk, som skaber en flot kontrast til huset og et elegant udtryk til den omkringliggende have. Haven er et sandt paradis for både børn og voksne. Den smukke udsigt i kombination med gamle træer, stor plæne og en kraftig bøgehæk, tilfører ekstra meget livskvalitet. Man kan glæde sig til rigtig mange solskinstimer i haven, idet den er tilgængelig fra solopgang til solnedgang. Går man med tanker om urtehave, drivhus eller masser af frugttræer og –buske, så vil den indre gartner let kunne slippes fri her på matriklen. I det hele taget så får man her et oplagt sted til at udleve sine drømme om alt hvad der hører med til at være flyttet på landet. Det værende sig alt fra hønsegård, veranda, orangeri eller shelter.
 
Ejendommen opvarmes via varmepumpe, pillefyr, der gør det både miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt. Her på adressen skal I som familie vænne jer til, at I får det hele for jer selv. Og ejendommen kan ligeledes benyttes som flexbolig. Her er højt til himlen og vidderne er brede.
 
 
Alligevel skal I blot knap 9 km i bil før I når St. Heddinge og 12 minutter får I til Rødvig. Ejendommens kan købes med inventar.Tak fordi I så og læste med – kom og oplev dette unikke stykke historie, hvor tradition og moderne komfort forenes på den smukkeste vis!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814.

Vandrigsvej 26
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000136
Kontantpris
1.695.000 kr
Udbetaling
85.000 kr
Månedlig ejerudgift
1.944 kr.
Brutto eks. ejerudgift
9.818 kr
Netto eks. ejerudgift
7.764 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
E
Bygget / ombygget
1908/1992
Boligareal
170 m2
Grundareal
1319 m2
Antal værelser/stuer
5/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån