Vestergade 29A, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Vestergade 29A, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Nyhed

Historisk perle i St. Heddinge - nymalet skønhed
med privat haveoase

På Vestergade 29 A får I en enestående mulighed for at bo i et charmerende byhus fra 1927, der fremstår særdeles flot og nymalet overalt i diskrete farver. Dette gør boligen fuldstændig indflytningsklar og nem at indrette med sit eget touch og interiør i den stil, man selv har lyst til. Med sine 165 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, byder huset på en lys og venlig atmosfære, klassiske detaljer og en fantastisk have.Byhuset skiller sig smukt ud i bybilledet med sin karakteristiske Skagensgule facade.
 
Indenfor er stueplan dedikeret til det daglige samvær med et stort opholdsrum, der harmonerer perfekt med det tilstødende køkken. De synlige bjælker tilføjer en varm og indbydende atmosfære, mens det smukke trægulv skaber en imponerende kulisse. Køkkenet er udstyret med skabe og skuffer i lyst træ, en træbordplade og hvide elementer. Der er plads til et spisebord og måske endda den gamle slagbænk. Badeværelset med bruseniche er holdt i elegant hvidt, hvilket gør det let at tilføje personlig charme med farverige håndklæder, sæbe og badeforhæng. De ludbehandlede døre udgør en smukdetalje i boligens indretning.På første sal venter 3 gode værelser samt 2 ældre badeværelser med bevaret retro charme i form af originale terrazzogulve. Denne indretning giver ideelle muligheder for familier, der ønsker en opdelt forældre- og børneafdeling, hvor de lidt større børn kan have en del af huset for sig selv.Udover boligen får du et større baghus med garage og disponible rum i forskellige størrelser – perfekt til opbevaring, værksted eller hvad familien ellers har brug for. Den dejlige have er fuldstændig afskærmet, så familien kan nyde privatlivet og udelivet i fulde drag. Her venter mange solskinstimerog et utal af hyggelige kroge. Denne kæmpestore have er perfekt til børnenes leg, og her kan man med glæde invitere venner og familie til grillaftener om sommeren og se egne afgrøder spire frem. Drivhuset trænger til lidt kærlighed, men kan sagtens shines op og blive en fremragende kulisse for hjemmedyrkede tomater og skoleagurker. Naturligvis er der også plads til at hænge det nyvaskede tøj til tørre i solen i den friske luft.
 
Vestergade 29 A ligger i hjertet af St. Heddinge, en by med en spændende historie, der går helt tilbage til 1200-tallet. Byen blev udnævnt til købstad i 1441 og fungerer i dag som den administrative hovedstad på Stevns. St. Heddinge er en moderne købstad og handelscentrum for et større opland, med regelmæssig togforbindelse til Rødvig, Hårlev, Køge og Roskilde. Byen byder på et væld af aktiviteter og arrangementer takket være Handelsstandsforeningen, Lions Club, biografen Snurretoppen og de mange idrætsforeninger, der tilbyder diverse sportsgrene. En stor svømmehal og Stevnshallen, omgivet af grønne idrætsbaner, er blot nogle af de faciliteter, som byen kan præstere.For børnefamilier er der både en folkeskole og et bredt udvalg af børnepasningsmuligheder. Det blomstrende forretnings- og cafeliv frister altid med gode tilbud, og for naturelskere ligger St. Heddinge perfekt på landkortet med åbne marker og grønne enge lige uden for døren. Løbeture på hyggelige markveje og picnic i det grønne bliver en naturlig del af hverdagen i denne charmerende by.Er dette charmerende, historiske hus det næste hjem for din familie? Har I altid drømt om hus og have, men vil ikke undvære bylivet? Så er dette det perfekte matchVelkommen til Vestergade 29 A!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen, Nørregade 10C, 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Vestergade 29A
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000222
Kontantpris
1.345.000 kr
Udbetaling
70.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.204 kr.
Brutto eks. ejerudgift
7.801 kr
Netto eks. ejerudgift
6.168 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
E
Bygget / ombygget
1927/1994
Boligareal
165 m2
Andre bygninger
63 m2
Grundareal
1008 m2
Antal værelser/stuer
5/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån