Svalemosevej 84, 4671 Strøby - Billede 1
Svalemosevej 84, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Svalemosevej 84, Strøby Egede

Fritidshuset ligger på en stille vej i et fredeligt område og placeringen karakteriseres først og fremmest af roen og udsigten over mark, eng og Østersøen.
 
Når man befinder sig på Kystvejen, få hundrede meter fra adressen, kan i det fjerne bemærkes Øresundsbroen og Sverige, hvilket på dragende vis bryder med havet. Det hele fuldendes af solnedgangene, der kaster fantastiske farver og lys over omgivelserne. Når det endelig er mørkt, oplever man ikke lysforurening til glæde for stjerneklare nætter. I supplement til den omsluttende natur har man 2 minutter til Café Skov og Strand hvor man bla. kan hente morgenbrød eller spise frokost, kun 10 minutter på cykel til Dagli’brugsen i Strøby samt Strøbyskolen, mens der er indkøb, apotek og bager i Strøby Egede Centeret. På under en halv time kan man komme til spisesteder, butikker og kulturliv i Køge Centrum. Lyder denne beliggenhed som sød musik i jeres ører? Så læs med her……
 
Vi udbyder nu dette fritidshus, opført i 1964, men løbende moderniseret på de i alt 70 m2 bolig, placeret på en 800 m2 stor grund. Fritidshuset fremstår hvidmalet med sorte døre og vinduer. For nuværende indeholder planløsningen en meget stor stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det vil dog være lige til højrebenet at etablere endnu et værelse ved at inddrage nogle m2 fra den rummelige stue, hvis man vel at mærke har brug for mere end det værelse, som allerede er her. Stuen fremstår i øvrigt med pæne gulve og brændeovnen tager sig flot ud i stuen. Omkring ovnen kan man skabe et ultimativt vintervejrs-gemmested. Hvem har brug for et fjernsyn, når man kan nyde synet af ulmende gløder hele aftenen lang? Køkkenet er udstyret med masser af skabe og plads til vaskefaciliteter. De lyse træfronter gør køkkenet ret tidløst. Det samme gør sig gældende på badeværelset med brus, hvor beige fliser og hvid sanitet gør det let og indrette. Som ekstra bonus får man en skøn havestue med klinker, hvorfra man rigtig kan følge med i dyrelivet i haven samt i årstidernes særlige karakterer.
 
Her i haven har man frit lejde til at forme udearealerne fuldstændig som man ønsker dem. Her er meget rene linjer med græsplæne, et enkelt højbed samt flisearealer. Sagt med andre ord – så har man frit valg på hylde 1 her på Svalemosevej 84.
 
Ønsker man sig et fritidshus, som er lige til at overtage, men hvor der er plads til at sætte eget præg både ude og inde ?Så kontakt os for en fremvisning og lad os lægge en slagplan for jeres fremtidsdrømme……
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Svalemosevej 84
4671 Strøby
Sagsnummer
1950000081
Kontantpris
1.549.000 kr
Udbetaling
80.000 kr
Månedlig ejerudgift
1.752 kr.
Brutto eks. ejerudgift
9.216 kr
Netto eks. ejerudgift
7.255 kr
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
1964/1975
Boligareal
70 m2
Andre bygninger
6 m2
Grundareal
800 m2
Antal værelser/stuer
3/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån