Lille Tårnbyvej 16, Ll Tårnby, 4652 Hårlev - Billede 1
Lille Tårnbyvej 16, Ll Tårnby, 4652 Hårlev - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Lille Tårnbyvej 16, Lille Tårnby ved Hårlev med energimærke A

Historisk, kreativt og hyggeligt familie univers på landet.
 
Dette charmerende bindingsværkshus er oprindeligt opført i 1777/2011 og gennemgik en omfattende renovering i 2011, hvilket kombinerer historiske karakterer med moderne bekvemmelighed. Det idylliske stråtag oser af tradition og karakter og den lille stenbelagte gårdsplads tilføjer en autentisk atmosfære, helt i tråd med afslappende øjeblikke og hyggelige stunder udendørs. Med 133 m2 boligareal byder ejendommen på en rummelig og komfortabel planløsning.Indendørs præges ejendommen af rustikke klinker, praktiske trægulve og synlige bjælker. Naturens indflydelse er tydelig i designet, der bringer naturlige elementer indenfor. I den indbydende entré er huset udstyret med en charmerende bænk, hvor man siddende på natursten let kan snøre støvlerne og påmontere sig flyverdragten. En praktisk og hjertevarm detalje, der gør entréen til mere end bare et transitområde. Det bliver et sted, hvor familien kan samles og forberede sig til udendørs eventyr med lethed og komfort.I flere af rummene har man valgt en indretning i børnehøjde, som skaber en inspirerende og legende stemning. Farverige bordplader og vægpynt bringer glæde og kreativitet til hvert hjørne.Ikke mindst i det rummelige KVIK-køkken, som er skræddersyet til familielivet og madlavning, med rigelig plads til alle. En generøs spiseplads inviterer til hyggelige måltider, mens det store køkkenområde tilbyder en praktisk og inspirerende arbejdsplads. Uanset om det er fælles madlavning eller afslappede familiemiddage, så leverer dette køkken en perfekt ramme, ikke mindst takket være ovenlysvinduer. I åben forbindelse ligger stuen, som oser af hygge og står klar som kulisse til jeres personlige møbler og interiør.
 
KVIK-badeværelset er designet specielt med de små i tankerne, og det skaber en tryg og sjov oplevelse for børnene. Brusekabinen er udført i hvide klinker med Grohe badarmaturEt unikt værelse med hems tilbyder en hyggelig oase og herudover findes 2 dejlige værelser.
 
Tilhørende ejendommen får I, i en tilbygning, et imponerende stort disponibelt rum, hvor robuste sten på gulvet åbner op for en bred vifte af kreative og praktiske indretningsmuligheder. Et alsidigt rum, der kun venter på at blive formet efter behov og ønsker. Det kan transformeres til alt fra et hyggeligt galleri eller en stemningsfuld workshop til et rummeligt træningscenter.Udendørsarealerne tilbyder en rummelig have, der strækker sig ud til åbne marker og med panoramaudsigt. Forkæl jer selv med udendørs afslapning i poolen og nyd lækre måltider under åben himmel på den hyggelige træterrasse. For en unik oplevelse, tilbyder ejendommen også overnatning i en shelter, hvor I kan skabe uforglemmelige minder om hyggelige øjeblikke og madlavning over åben ild, i klart vejr med den smukkeste stjernehimmel. En perfekt kombination af naturskønhed og udendørs luksus – i fuldkommen stilhed. Ejendommen er beriget med et rigt fugleliv, og om sommeren kan man nyde lyden af den charmerende Nattergal, som skaber en stemningsfuld og naturlig symfoni.
 
Stråtaget er skiftet i 3 etaper, i hhv. 2011, 2014 og 2021, ligesom der også er lagt nyt tagpap.Der er tale om en ægte perle af historie og charme, der byder velkommen med åbne arme og som bærer på minder om latter, læring og glæde fra sine tidligere dage som et kreativt børneunivers. Et ideelt hjem for jer der søger den perfekte balance mellem historie, æstetik og moderne livsstil.
 
Ejendommen er beliggende i idylliske, landlige omgivelser med blot 3,5 km til Hårlev. Sagt med andre ord har man let adgang til lokale faciliteter, såsom skole, indkøb, station og lægehus. Man bliver en del af et område med et nærværende samfundsånd og børnene finder let nye kammerater og fritidsaktiviteter.
 
Da ejendommen Lille Tårnbyvej 16, 4652 Hårlev er beliggende i landzone og ikke er omfattet af en lokalplan, burde der ikke være noget til hinder for at opnå flexboligtilladelse.
 
Lille Tårnbyvej 16 er et sted, hvor lykke og familieliv naturligt blomstrer!Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Poulsen Mathisen Nørregade 10C 4600 Køge tlf: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Lille Tårnbyvej 16
4652 Hårlev
Sagsnummer
1950000101
Boligtype
Villa
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1777/2011
Boligareal
133 m2
Andre bygninger
6 m2
Grundareal
1418 m2
Antal værelser/stuer
4/1