Tjørnevej 10, Himlingøje, 4652 Hårlev - Billede 1
Tjørnevej 10, Himlingøje, 4652 Hårlev - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Norddal - Tjørnevej 10, Himlingøje
Morten Korch ejendom i naturskønne rammer.

En charmerende oase fra år 1900 med parklignende have. Ejendommen har uendelige muligheder og energimærke A! Mulighed for flexboligstatus.
 
Velkommen til denne charmerende velholdte ejendom med blandt andet nyt køkken og badeværelse fra 2020 og med højt til loftet. Ejendommen er beliggende i Himlingøje, blot 4 km fra Hårlev og 12 km til KøgeTorv samt gåafstand til Vallø Golf. 9.295 m2 stor grund, dejligt tilbagetrukket fra vejen. Udbygninger på ialt 319 m2.
 
Facaden står med hvide mure og smukke blå nuancer på træværket. Beliggende i uovertrufne naturskønne omgivelser, kan man nyde en overdådig udsigt over åbne marker og naturen med det mangfoldige dyreliv. Haven er en parklignende oase med imponerende træer og et bål sted, med mulighed for opførelse af shelter, som børnene vil elske.
 
Hovedhuset og de tilstødende bygninger danner sammen en privat gårdhave, der kan udsmykkes efterårstiden med blomster, krukker og julebelysning. Dyrene har rig mulighed for at boltre sig på debagvedliggende folde, hvor de også kan søge ly i et hyggeligt indrettet skur ved regn eller blæst.
 
En rundvisning I hovedhuset på i alt 125 m2 hvor det nye Vordingborg Køkken fra 2020 og stuen danner et fortryllende rum. Synlige bjælker, rustikke gulve og stilfulde hårde hvidevare fra Siemens fra 2020 skaber en unik atmosfære. Brændeovnen i alrummet og stuen tilfører autentisk varme, og badeværelset imponerer med æstetiske detaljer som synlige træbjælker, messing armaturer og rustikke klinker på vægge og gulv.
 
Førstesalen er et kapitel for sig med tre særprægede rum, hver med sit unikke præg og helt egen DNA. Som ekstra luksus har man adgang til en nyrenoveret tagterrasse i 2020 med en enestående udsigt. Herudover har man valgt at udnytte husets arkitektoniske udformning helt genialt i form af indbyggede skabe.
 
Længerne er indrettet med en gæstebolig, stalden er pt. i brug som gildesal m.v. og kan stadig bruges til dyrehold, derudover er der en havestue, et grovkøkken med toilet/bad samt et større værksted.
 
Ejendommen har som nævnt gennemgået omfattende moderniseringer, herunder el, afløb, vand, og udskiftning af varmestyring. Gavle er renoveret og malet, og indgangsdøre samt flere af vinduerne er udskiftet. Opvarmning sker via jordvarme. I hele stueetagen er der gulvvarme.
 
Stevns Kommune byder på en vifte af oplevelsesmuligheder for alle generationer og med kun 4 km til Hårlev er man nær hverdagens gøremål og ej langt fra attraktive detailbutikker, flere dagligvarebutikker, folkeskole, togstation, kultur og sport. I Himlingøje er byens stolthed landsbykirken, som er bygget ovenpå resterne af en romansk rundkirke fra 1100-tallet. Tillige har byen et forsamlingshus, som gør meget for at styrke det lokale sammenhold i form af sociale arrangementer, hvor byens beboere kommer hinanden ved.Denne ejendom er noget ganske særligt – og det vil vi meget gerne involvere jer som familie i. Ring derfor allerede i dag for en fremvisning!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Tjørnevej 10
4652 Hårlev
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000071
Kontantpris
3.295.000 kr
Udbetaling
165.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.733 kr.
Brutto eks. ejerudgift
19.006 kr
Netto eks. ejerudgift
15.035 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1900
Boligareal
125 m2
Andre bygninger
319 m2
Grundareal
9295 m2
Antal værelser/stuer
4/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån