Varpelev Bygade 16, Varpelev, 4652 Hårlev - Billede 1
Varpelev Bygade 16, Varpelev, 4652 Hårlev - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Varpelev Bygade 16, 4652 Hårlev (Varpelev) Mættet af storbyens puls?

Familiens bolig lykke skal måske findes i Varpelev på Stevns? Den lille landsby giver indtryk af at være en tidslomme med de stråtækte huse og kringlede veje, der sender en nostalgisk hilsen til fortiden. Her hersker en helt speciel ro i fuldstændig vidunderlige omgivelser.
 
Vi byder velkommen på Varpelev Bygade 16, hvor man har gode muligheder for at udleve længe ønskede drømme. Udover Rødstens stuehuset fra 1897 med 136+12 m2 bolig kvadratmeter, så får man desuden en separat bygning på i alt 255 m2, hvor der både findes garage, værksted samt flere disponible rum med adgang til både bryggers/køkken hvor også vaske faciliteterne findes.samt bad.
 
Garage- og værkstedsbygningen kan anvendes til utallige muligheder. Evt. liberalt erhverv, dyrehold, gildesal, opbevaring eller noget helt andet – det er op til jer. Vi tager turen op til hoveddøren, hvor man fra entréen kommer til køkkenet. Her er plads til spisebordet og designet er tidløst og elegant med hvide, grebsfri elementer og mørke bordplader, matchende til de rustikke gulvklinker. Den åbne forbindelse til stuen gør planløsningen helt eminent for familien. I stuen kan man nyde varmen fra brændeovnen og indrette en hygge zone.
 
På badeværelset kan man nyde godt af både kar og brus. De lyse nuancer gør det let at indrette. Kø på badeværelset om morgen slipper man for, idet gæstetoilettet ligger dør om dør. Stueplan fuldendes af et værelse samt god bagindgang.
 
1.salen er indrettet med en dejlig stor repos samt 2 rummelige værelser. De fritlagte loftsbjælker giver en skøn rumoplevelse og man kan kun glæde sig til at indrette her under de skrå brædder.
 
I den flisebelagte indkørsel er der plads til flere biler og omkranset af bøgehæk møder man den skønneste forhave, hvor de anlagte bede har knust granit samt smagfuld beplantning. Haven byder altid på masser af fredfyldte pletter i solen – eller i skyggen under de store træer. Her findes et skønt gårdhavemiljø og rundt omkring i haven ligger flere terrasser, herunder også et overdækket område.
 
I baghaven udfolder sig en parklignende have og drivhus på 22 m2 står klar til dels at forsyne familien med hjemmedyrkede grøntsager, men også som et sted, hvor man kan sidde i de lidt kølige forårsmåneder eller om efteråret, hvor solen ikke har så meget magt, men hvor den alligevel kan opvarme drivhuset.
 
Helt bagerst gemmer sig endnu et stykke jord, som godt kunne gå hen og blive begyndelsen på en æbleplantage. Herfra har man en udsigt, som helt sikkert løfter humøret og gavner det mentale helbred. Det er her man kan få timer til at gå med bare at være i nuet.
 
Beliggenheden er fantastisk og når man står foran skolevalg til sine børn, kan der frit vælges mellem Hotherskolen eller friskolerne i Magleby eller i Hellested. Der kører skolebus forbi ejendommen og ganske tæt på ligger herudover Varpelev Trinbræt, som kører til hhv. Roskilde, Køge, Hårlev og Rødvig Stevns. I Hårlev findes et bredt udvalg af dagligvareforretninger, børneinstitutioner og en del specialforretninger er skudt op. Herudover findes lægehus og bibliotek.
 
Til Køge Centrum er der blot 15 km, og kører man den vej, kan man altid handle i Strøby Brugs på vej hjem. Her på Varpelev Bygade 16 har man formået at skabe et sted, som man ikke kan løsrive sig fra. Her har I masser af muligheder for at trække jer tilbage, nyde livet på landet og få naturen helt under huden! Vi glæder os til at byde velkommen på adressen.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814

Varpelev Bygade 16
4652 Hårlev
Sagsnummer
1950000070
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1897
Boligareal
136 m2
Andre bygninger
255 m2
Grundareal
2560 m2
Antal værelser/stuer
4/1