Esagervej 1, Magleby, 4672 Klippinge - Billede 1
Esagervej 1, Magleby, 4672 Klippinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Esagervej 1, Magleby 4672 Klippinge *SKELBÆKGÅRDEN* Unik landejendom med plads til hele familien, dyr og flere generationer!

259 kvadratmeter beboelse er hvad der venter jer her på SKELBÆKGÅRDEN i en autentisk, 4-længet, landejendom med en dåbsattest, som daterer sig tilbage til 1914. Andre bygninger er på i alt 1047 m2.
 
Her bevidner de synlige loftsbjælker og de gamle vægge, at vi her på ejendommen befinder os i rammer, som skruer os mere 100 år tilbage i tiden. Dengang hvor 1. Verdenskrig startede. Man må da også sige, at denne ejendom gør indtryk. På en smuk sommerdag kunne man fristes til at tro, at Morten Korch filmene havde haft SKELBÆKGÅRDEN som kulisser i de allermest populære spillefilm, for det er længe siden man har set mage til romantisk, indbydende og virkelig dansk landsted som her! I hovedhuset mødes man af et rustikt køkkenalrum med massive træfronter og videre kommer man til de store dekorative stuer, hvor der hersker en sjælfuld stemning og hvor den oprindelige charme er fuldt til stede. Her er gennem årene blevet udøvet mange gymnastik- og dansetrin, henover de nydelige trægulve danser solen livligt og med panoramaudsigt til haven kan man let følge med i dens finurligheder samt årstidens særpræg. På badeværelset med brus oplever man en orientalsk stemning med nedfældet marmorvask, rustikke vægge og ovenlysvinduer, som gør at grønne planter stortrives. Dør om dør ligger det lille toilet. Fra entréen kan man tage trappen op til førstesalen, hvor 3 dejlige værelser venter under de skrå vægge og oser af hygge. Fra det ene af værelserne har man udgang til balkon mod syd. Førstesalen fuldendes af et lille toilet, som bare gør livet lidt lettere, når man vågner om natten og er trængende.
 
I forbindelse med den store garage findes en selvstændig lejlighed med særskilt indgang. Planløsningen tæller her køkken, stue, gang og badeværelse, ligesom førstesalen rummer repos samt 3 værelser. Den store lade bygning med tilhørende værksted, fyrrum og flere disponible rum er let levende bevis på, at der stadig er liv på gården og aktiv drift med køer i stalde og på græs, halm i laden og den helt rette duft af kreaturer.
 
De godt 12 HA jord passes aktuelt af lokal landmand indtægt årligt kr. 50.000,-, men man kan selvfølgelig vælge selv at sørge for pasning af denne eller alternativt sælge jorden fra. Udenomsarealerne er formidable med den skønneste baghave fuld af æbletræer i skov og have og ubegrænset adgang til smuk natur. 
 
Det er her i baghaven de allersjoveste gemmelege kan finde sted og mange af minderne fra din børns barndom bliver skabt her. De vil altid kunne tænke tilbage på dengang, hvor haven dannede rammen om et dejligt udeliv, hvor familien var samlet. Lillesøster, som skred i et nedfaldsæble, far rev visne blade sammen og mor serverede kiks og saftevand på vattæppet, som var bredt ud på en solrig plads. De gamle træer egner sig fantastisk til huler og gode gynger. ”Skoven falmer trygt om land” Egen skov er plantet af sælger sammen med Skovdyrkerforeningen for ca. 40 år siden. Sælger går tur i den hver dag og følger de 4 årstider. For enden af skoven er der anlagt en miljøvold til bla. insekter. Juletræer er doneret til bla. den lokale friskole samt byens folk er kommet langvejs fra for at få et træ med hjem til jul.I en gammel prydhave som her vil det være en overraskelse at se, hvad foråret bringer med sig af smukke løgvækster af farverige og duftende karakterer. Gamle stauder og stedsegrønne buske står smukt placeret rundt om i haven og her vil der etableres terrasser og hyggekroge rundt omkring.
 
Flagstangen i haven er klar til at lade Dannebrog svaje i vinden og hilse endnu en dag velkommen.
 
Her er oprigtigt alle muligheder for at skabe drømmehjemmet på en skøn matrikel, omgivet af en lækker natur med overmål og brede vidder. Alt i mens I lever landlivet i uforstyrrede rammer, er I blot få minutters kørsel fra hhv. Klippinge og Magleby. Til St. Heddinge, den moderne, Stevnske Hovedstad, har ca. 7 km. Her tilbydes alt hvad I som børnefamilie kræver og lidt til. Med svømmehal, stor sportshal, biograf og aktive sportsforeninger kommer I aldrig til at kede jer. Et væld af spændende forretninger baner vejen for fristende shopping. Dagligvareforretningerne er stærkt repræsenteret i St. Heddinge og alle med lange åbningstider, som gør hverdagen fleksibel. Skolegangen bliver ikke nemmere, idet Skelbæk Friskole er jeres genbo og børnepasning har I tæt på, nemlig i Klippinge. For enden af vejen ligger den skønneste gårdbutik, hvor der fra økologisk landbrug sælges årstidens grøntsager, æg osv. Leder I efter en god mulighed for at flytte i landlige omgivelser? Så er SKELBÆKGÅRDEN på Esagervej 1 vores absolut bedste bud! Ejendommen byder på en ret bred vifte af forskellige tidslommer, hvilket gør det muligt for næsten hvem som helst at finde sig til rette her på gården. Enkelte justeringer i den ene eller den anden retning vil bringe familien helt i mål med netop den stil, som man vælger at gå med. Lad jeres families historie starte her.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Esagervej 1
4672 Klippinge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000073
Kontantpris
4.795.000 kr
Udbetaling
240.000 kr
Månedlig ejerudgift
3.231 kr.
Brutto eks. ejerudgift
27.534 kr
Netto eks. ejerudgift
21.783 kr
Boligtype
Blandet bolig og erhverv
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1914/1999
Boligareal
259 m2
Andre bygninger
1047 m2
Grundareal
121147 m2
Antal værelser/stuer
6/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån