Bakkegårdsvej 3, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Bakkegårdsvej 3, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Lys og indbydende villa med god karma og markudsigt!

Bakkegårdsvej 3, Strøby Egede 4600 Køge  Lys og indbydende villa med god karma og markudsigt!
 
På en stille villavej i Strøby Egede finder i denne gedigne gulstensvilla i 1-plans fra 1970/91, som emmer af kvalitet og charmerende detaljer. Huset på i alt 144 m2 samt 19 m2 udestue har en god planløsning med et stort master bedroom og 2-3 regulære værelser samt 2 toiletter.
 
Villaen har en mere end almindelig attraktiv beliggenhed. Her vågner man nemlig hver morgen op til et betagende marklandskab, og dén udsigt er bestemt værd at tage med. Haven er helt ugenert med særdeles flotte træer og buske.
 
I entréen mødes man af husets originale teaktræsskabe og herfra kommer man til det meget stilfulde og minimalistiske køkken, som fremstår med hvide, grebsfrie, højglans låger og grå bordplader. Her i køkkenet er der fin plads til et spisebord, hvor børnene kan lave lektier og smalltalke, alt imens aftensmaden tilberedes.
 
I det store soveværelse med pudsede murstensvægge med plads til mange skabe til garderoben og som ekstra luksus har man direkte adgang til terrassen, hvilket betyder at man på de varme sommerdage kan vågne op til fuglesang og få en let brise ind via havedøren.
 
På badeværelset har man bevaret det originale gulv og lyse klinker. Badekarret står klar til selvforkælelse og velvære med plads til et glas champagne på kanten og masser af tørrede lavendler i vandet. Det er nu også ret effektivt når ungerne skal vaskes ekstra godt bag ørerne efter en hektisk dag i haven eller på legepladsen. Både hele familien og ikke mindst gæsterne kan nyde godt af det ekstra lille gæstetoilet.
 
I den store stue strømmer dagslyset ind og her får man rig mulighed for at indrette med spise-sektion og opholdszone. Herfra fås adgang til udestuen, som skaber en glidende overgang mellem ude og inde, og som uden tvivl vil blive en af favorit stederne. Stilen er rustik med rå murstensvægge og i de lækre marmor vindueskarme kan indrettes med lækkert interiør og grønne planter, ligesom udsigten til haven kan nydes.
 
I fyrrummet hersker en virkelig fin stemning og her er der absolut alt, hvad familien behøver lige fra plads til vaskefaciliteter, grovkøkken funktion og masser af opbevaringsplads. Hertil kommer de praktiske klinker, som er lette at rengøre efter en tur hen over gulvet med beskidte gummistøvler eller hundepoter.
 
Her på Bakkegårdsvej 3 venter jer et fantastisk udemiljø. På terrassen kan middagen indtages under åben himmel, omgivet af krukker med smuk beplantning, terrassevarmer, parasol og grill. For børn, hunde og barnlige sjæle venter en frodig græsplæne med plads til leg og aktiviteter og under de større træer i baghaven kan man trække sig tilbage, tage sig et pusterum og lade batterierne op.
 
Herudover findes en træterrasse et andet sted i haven og som ekstra bonus medfølger en lille ekstra grund, som passes for kommunen. Dette lille appendix vil være eminent til urtehave, legeplads eller noget helt tredje.
 
Til bilen står en carport klar og det store disponible rum/værksted i tilknytning hertil vil kunne udgøre for mange anvendelsesmuligheder.
 
Nærområdet byder på alt hvad børnefamilien skal bruge for at få hverdagen til at glide nemt, med både skoler, daginstitutioner, indkøbsm uligheder, offentlig transport og fritidsaktiviteter indenfor korte afstande.Her er desuden nem og hurtig transport til Køge, hvorfra I nemt kommer videre til hele Sjælland i enten bil eller med tog. Natbussen kører også forbi.
 
Strøby Egede kan dernæst bryste sig af en fantastisk beliggenhed tæt på hav og strand. Det er lige før man fra matriklen kan høre Østersøens susen og mærke dens havgus. I hvert fald skal man ikke ret langt på cyklen eller til fods, før man befinder sig i vandkanten og kan spejde til Sverige i et klart vejr. Stranden er særdeles børnevenlig og hele området omkring stranden er som skabt til familien, som elsker at opholde sig udendørs. Måske lader man sig friste af vandsportsaktiviteter i sommerhalvåret og måske går man hen og bliver vinterbader og springer i fra den helt “nye” badebro som grundejerforeningen har sørget for.
 
Vi glæder os meget til at vise jer rundt i denne perle, så I ved selvsyn kan opleve de smukke detaljer, de spændende muligheder og selvfølgelig forestille jer livet med udgangspunkt i denne skønne villa med højt til himlen. Kontakt os for en fremvisning med det samme.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Bakkegårdsvej 3
4600 Køge
Sagsnummer
1950000046
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1970/1991
Boligareal
144 m2
Andre bygninger
26 m2
Grundareal
732 m2
Antal værelser/stuer
5/1