Bakkehældet 93, Valløby, 4600 Køge - Billede 1
Bakkehældet 93, Valløby, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Bakkehældet 93, Valløby 4600 Køge Smagfuld villa fra 2020 i smørhullet af Valløbys landsbycharme.

Vil I bo i et nyere hus, men uden at skulle bygge selv, så har Eurodan-Huse klaret skærene og opført en 137 m2 lækker villa i 2020 på en 700 m2 stor hjørnegrund. Lige til at flytte ind i. Pak flyttekassen ud, og så er I ellers klar til tilværelsen i Valløby. Man kommer, som det første, til entréen, der også har bryggers funktion med vaskefaciliteter og som er indrettet med god praktisk aflæggerplads omkring de hårde hvidevareelementer fra Siemens. Videre ind i huset kommer man til et praktisk køkken, hvor et Svane køkken med den velkendte kvalitet fremstår lyst og moderne med hvide fronter, sokkel i børstet stål og smukke koksgrå bordplader, som matcher til gulvklinkerne. I køkkenet er de hårde hvidevare fra Siemens og Samsung. Fra køkkenet har man et åbent rumforløb, som munder ud i et opholdsmiljø med et flot trægulv. Fra stuen leder ikke mindre end tre døre ud til den træterrasse, der omgiver huset. På de 2 Svane-badeværelser vil man opleve følelsen af både kvalitet og elegance. Indretningen er enkel med rene linjer og med en reference til naturen gennem træets varme toner. Det ene af badeværelserne tilgås direkte fra forældresoveværelset, mens det andet er placeret ved et 20 m2 rum der, hvis det ønskes, kan laves til to mindre børneværelser. Fælles for alle opholdsrum er den direkte adgang til terrassen og haven. Den skønne træterrasse bevæger sig rundt om huset og giver anledning til flere hyggezoner. Haven er rigtig fint anlagt med havegang og en masse skønne blomster og buske. Man nyder godt af udsigten udover åbne marker og det lettere, kuperede landskab i Valløby. Og i horisonten kan man se det blå vand i Køge Bugt. 
 
Til bilen tildeles en carport med tilhørende praktisk udhus. Her er plads til at skrue, montere og sortere for alle familiens medlemmer. I udhuset er der forberedt en eltavle, så der let kan opsættes en ladestation i carporten til familiens elbil. I hele villaen får man gulvvarme via luft til vand anlæg og de dermed reducerede udgifter til brændsel ”varmer” godt i lommen og i tilgift får man byggeskadeforsikring, hvilket giver god ro i maven. Villaen har stadig et 5-års eftersyn hos Eurodan tilgode. Hvilket også giver en ekstra sikkerhed.
 
Overtages villaen inden den 31. dec. 2023 er det muligt at få ejendomsskatten til den “gamle” vurdering. Den besparelse er også værd at tage med i det samlede budget.En smuk natur og et hyggeligt landsbyliv danner rammen om denne veldisponerede familievilla. Valløby by charmerer med sin smukke kirke, det gamle forsamlingshus med bla. fællesspisning, bølgende marker og åbne landskaber. Den lokale blomsterbutik Valmuen er et besøg værd. I gåafstand lille børneinstitution i Valløby samt skovbørnehave på den anden side af Valløby slot. På tankstation ligger der et pizzeria.Kvarteret er meget populært blandt børnefamilier, da der er tale om et lukket område uden gennemkørende trafik. God grundejerforening samt Borgerforening som laver diverse arrangementer for alle aldre. Herudover en velfungerende folkeskole i Strøby, som kan nås på 10 min. på cykel. Med en sikker cykelsti hele vejen frem og tilbage. Man skal ikke krydse store trafikerede veje på sin færd.
 
Hverdagens bekvemmeligheder kan klares i lokalområdet, idet der ikke er ret langt til Strøby Egede, som frister med alt hvad hjertet begærer af dagligvareforretninger. Herudover apoteksudsalg, gode restauranter og Café. Solgårdsparken er base for mange spændende arrangementer året rundt og en hyggelig familietur om søndagen i den smukke park vil alle elske. Vallø Slot og slotspark er et udsøgt udflugtsmål med picnickurv og vattæppe når familien skal slappe af og være sammen. Fra Vallø er der regelmæssig busdrift med kurs mod enten Fakse eller Køge/Roskilde og med kun 8 km til Køge Centrum er du tæt på alting.
 
Er det på Bakkehældet, at jeres næste boligeventyr skal skrives? Er det her I vil nyde godt af det gode naboskab i grundejerforeningen med sammenhold? Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag for en fremvisning.  Velkommen i nummer 93.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge, tel.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Bakkehældet 93
4600 Køge
Sagsnummer
1950000098
Boligtype
Villa
Energimærke
A2015
Bygget / ombygget
2020
Boligareal
137 m2
Andre bygninger
41 m2
Grundareal
700 m2
Antal værelser/stuer
4/1