Brinken 24, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Brinken 24, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Brinken 24, Strøby Egede 4600 Køge. Mulighedsrigt hjem tæt på stranden

Godt nyt til den lille familie og parret i alle livets faser, som søger et rart og hyggeligt sted at høre hjemme.
 
I skal til Strandvejen i Strøby Egede, til et trygt og lukket kvarter i 3. række fra vandet, hvor adressen hedder Brinken 24, og hvor et gulmalet og charmerende træhus står til salg.
 
Beliggenheden er helt fantastisk, da ejendommen ligger tæt på en dejlig badestrand. Her kan I nyde sand mellem tæerne og en svømmetur i det klare badevand, når sommeren melder sig. Villaen tager sig yderst hyggelig ud, og dens udtryk leder tankerne hen på sommer og sol året rundt i det ene plan, som villaen præsenterer sig i.
 
Selve huset er 80m2 stort, opført i 1997 og inden døre videreføres den hyggelige atmosfære med trævægge og -lofter. Stuen er et herligt opholdsrum, som med sine store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt over haven med direkte adgang til den store træterrasse. Her i stuen kan I nyde kvalitetstid sammen, og slappe af foran den hyggelige brændeovn. Køkkenet er placeret i husets midte og danner et lyst og funktionelt rum, der inviterer til madlavning og hygge. Fra køkkenet kan man således let orientere sig om hvad der foregår i både stue, værelser og ikke mindst haven, idet 2 små vinduer er placeret over køkkenbordet. De hvide fronter med kirsebærkant matcher flot til de ”brændte” klinker og den melerede bordplade. Der er masser af god plads til madoplevelser, når familie og venner er på besøg. Boligen rummer hele 3 gode værelser, et badeværelse med bruseniche og fornuftig opbevaringsplads samt et depotrum med plads til vaskefaciliteter. 
 
Haven er en oase af muligheder, hvor der er plads til mange timers leg og afslapning. På den store sydvendte træterrasse er der kredset for privatlivet og her kan I nyde solen i fulde drag. Det vil helt sikkert også være her de varme sommeraftener vil finde sted med et glas køligt vin og middag under åben himmel.Den i alt 804 m2 store grund har mange muligheder for at lave evt. et annex, som man uden tvivl vil få ros for at uddelegere til teenageren i husstanden. Det kan også være det er her man reder op til de overnattende gæster fra Jylland. Endelig får man også en carport til bilen samt udhus.
 
Det er som udgangspunkt kun vejens beboere og gæster, der triller ned ad vejen, så der er i allerhøjeste grad tale om et trygt og roligt nærmiljø. Samtidig er I forbundet med grønne, trygge stisystemer lige om hjørnet når turen går mod Strøbyskolen og institutioner. Afstanden til Strøby Egede Center er tæt på og der er blot få hundrede meter til strandkanten. Køge Centrum finder man blot 8 km fra adressen og når det kommer til løbe- og gåture, er mulighederne enorme i det smukke landskab med åbne marker, strandenge og små markveje. Ejendommen ligger tæt på lækker fiskehandler, gode restauranter samt Solgårdsparken. Måske vil I sætte jeres eget præg og egen sidste finish på det lysfyldte hjem – vi byder på en fremvisning, hvis I skal ud og se det hele an.
 
Dette dejlige sted på Brinken 24 er med andre ord et fantastisk sted at kalde hjem. Kom og se det, og tag det første skridt mod at skabe en drømmebolig for din familie!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf: 24646455 tanja@tanjmathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge. CVR: 34290814.

Brinken 24
4600 Køge
Sagsnummer
1950000087
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1997
Boligareal
80 m2
Andre bygninger
31 m2
Grundareal
804 m2
Antal værelser/stuer
4/1