Egelundsvej 69, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Egelundsvej 69, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Kom til åbent hus
Søndag d. 05/05 kl. 10:45 - 11:25

Egelundsvej 69 Strøby Egede 4600 Køge Et hjem fuld af hygge og varme!

På en fredelig vej i Strøby Egede, hvor børnene kan løbe frit og udforske kvarteret – står denne velholdte og rummelige villa på 150 m2 fra 1969 klar til overtagelse.
 
Græsser og lyng i forhaven understreger den kystnære placering og rammerne rimer på børnefamilien. Her kan I sagtens sætte jeres eget præg på planløsningen såvel som det generelle udtryk i boligen. Rummelighed, lys og gedigne materialer er kendetegn, som går igen fra ende til anden. I vil blandt andet bemærke pæne gulve i flere af rummene, store vinduespartier og havedør, der forbinder huset og haven. Netop de 2 stuer en-suite bliver det store samlingspunkt i dagligdagen. Her kan I indrette en spisestue, hvor der er rigeligt med plads til et langbord, når huset fyldes med gæster, ligesom I kan glæde jer til at indrette en skøn opholdszone med sofamiljø. Et lækkert og rummeligt køkken danner kulissen for jeres kulinariske udfoldelser, og det bliver instinktivt her, familien samles i hverdagen, når duften fra gryderne svæver ud i rummet. Børnene kan mødes over snacks og lektier ved spisebordet, mens kokken har overblikket over aftensmaden. Er det bare jer til en hurtig gang hverdagsmad, vil I formentlig spise her.
 
Badeværelset fremstår i naturens nuancer med beige klinker og en nedfældet håndvask i brune farver. I skabsmøblet findes fin plads til opbevaring af håndklæder og plejemidler og når dagens bad klares, kan vinduet åbnes på klem så der kan følges med i naturens lyde. Udover de indbydende opholdsrum kan I se frem til at indtage 3 separate værelser. Det største af værelserne har m2 til at opdele til 2 værelser. Endelig er der et praktisk bryggers. Den danske sommer kan være lunefuld og utilregnelig. Men heldigvis har man her på adressen mulighed for at forlænge sommeren og de lune dage i den skønne udestue med trægulv. Her kan I skabe jer et refugium med sofa, lænestole, dejlige tekstiler og hyggelig belysning. Her kan man sænke sig ned i de bløde møbler med en god bog eller fordybe sig i sin hobby. Det bliver helt sikkert jeres egen oase til afslapning.
 
Udendørs venter en skøn træterrasse, som står fuldstændig klar til at indrette med alt hvad der hører sig til i sommerhalvåret. Her er plads til store krukker med blomster og man kan godt glæde sig til dejligt selskab de lange sommeraftener, hvor Nattergalen synger, bålfadet knitrer og der er rosévin i glasset. Om dagen kan ungerne boltre sig på græsplænen og man kan glæde sig over havens blomsterflora. Herudover får man en carport til bilen samt skur til opbevaring.
 
Beliggenheden er i børnefamiliens favør, for I får alt, hvad I skal bruge i hverdagen inden for kort afstand fra hjemmet. Skole og daginstitution kan I cykle til på kort tid, det samme gælder centrum med dagligvarebutikker, spisesteder, specialforretninger med bla. morgenbrød og apotek, mens Køge ligger ca. 5 km fra adressen. Man er i gåafstand til strand og vand og grundejerforening har egen strand og badebro, så hvis man er til vandaktiviteter eller holder af en gåtur langs stranden, er man havnet det helt rigtige sted. Bussen kører lige udenfor døren og bringer jer let til hhv. Stevns Området og Køge. Elsker man som familie gode oplevelser i naturen, så har I fundet et rigtig godt udgangspunkt med bopæl i Strøby Egede. Hele området og de omkringliggende byer har den smukkeste natur og man behøver ikke længere væk end Solgårdsparken og Ådalen for at opleve naturen på tæt hold.
 
Vil I se mere? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 mail tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814

Egelundsvej 69
4600 Køge
Sagsnummer
1950000128
Kontantpris
2.595.000 kr
Udbetaling
130.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.226 kr.
Brutto eks. ejerudgift
15.052 kr
Netto eks. ejerudgift
11.906 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1965/1985
Boligareal
150 m2
Andre bygninger
31 m2
Grundareal
820 m2
Antal værelser/stuer
5/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån
Tilmeld åbent hus