Engvangsvej 78, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Engvangsvej 78, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Er I en pladskrævende familie med sans for lækre løsninger og funktionalitet i én stemningsfuld helhed? Så er Engvangsvej 78 måske målstregen for en lang og målrettet boligjagt.

Engvangsvej 78, Strøby Egede

 
Huset her er et hyggeligt og lækkert hjem – klar til indflytning. Her er der plads til det gode familieliv – til børn, der bader ved stranden på en sommerdag og voksne der nyder livet i gårdhavemiljøerne.  Her er der plads til efterårshygge med hele familien i de åbne rumforløb og med brændeovnen for fuld skrald til kinderne blusser. Her kan vinteren blive seværdig langs stranden på Kystvejen – for ikke at tale om foråret, hvor naturen springer ud i blandt andet Solgårdsparken og turisterne kommer til byen i de mange sommerhusområder. Der er hyggelig bymidte med indkøbsmuligheder, restauranter og bager og man er tæt på skov og børnevenlig badestrand.
 
Velkommen til denne flot istandsatte 70’er villa, som trods sit netop afholdte 50 års jubilæum fremtræder særdeles funktionel og yderst præsentabel og velholdt. Den smukke have, som omkranser ejendommen, er samtidig nem at passe. I forhaven oplever man granitskærver i samspil med store sten og stedsegrønne buske, som sammen danner et flot helhedsindtryk og oven i købet kun kræver et minimum af vedligehold. 
 
Der er tale om en super tiltrækkende planløsning, hvor køkken og stuer smelter sammen og danner en helt fantastisk atmosfære. Her er plads til store armbevægelser og dagslyset inviteres gavmildt indenfor via de store vinduespartier, brændeovnen der smider om sig med varme og ikke mindst har man her udsyn og adgang til det skønneste gårdhavemiljø. Terrassen her er kærkommen med udendørs pejs, havedam med bro og en stemning, som gør, at man måske godt kan springe turen til Mallorca over. Når meteorologerne melder om høje varmegrader og Danmark viser sig fra sin bedste side, er det her de kølige sommerdrinks skal nydes. I øvrigt findes en frodig, grøn plæne med drivhus og langs husmuren er anlagt en charmerende sti af Ølandssten.
 
Køkkenet er ganske intimt og hyggeligt, stilrent og målrettet dem som elsker at kredse om måltiderne. Alt i mens måltiderne forberedes kan følges med i livet i stuerne. Når der skal fordeles værelser til familiens medlemmer, vil man straks bemærke, at disse er lidt mere attraktive end vanligt for en 70’er villa. Her forkæles man med terrassedør med egen adgang til haven samt højtsiddende glaspartier i væggen, som giver endnu mere lys. Det lys, som vi alle ved, påvirker vores sundhed i positiv retning. 
 
Endelig fuldendes stueplan af entré, bryggers samt badeværelse. Fra stuen leder den elegante svingstrappe jer på smukkeste vis videre til førstesalen. Hele øverste etage er helliget de private stunder med en kæmpe stue med synlige bjælker og en hel vinduesfacade. Her under de skrå vægge er der grobund for maksimal hygge og en stue lidt mere lækker end naboens. Fra stuen fås adgang til en dejlig altan, hvorfra man har et fint kig ud over området. I de sene nattetimer kan forældrene trække sig tilbage i det store soveværelse med tilstødende walk-in-closet og badet kan klares på det rummelige badeværelse med brus, som er fint afstemt i sorte og hvide nuancer. Også her er der tænkt på dagslyset, idet man har udstyret rummet med et vindue ud til altanen. Man forstår godt, at nuværende ejer er blevet hængende her i 33 år, men man forstår også godt, at de nu gerne vil overdrage denne skønne villa til en ny familie, som nu skal i gang med at skabe familieminder på de i alt 144 m2 bolig. 
 
Er I en pladskrævende familie med sans for lækre løsninger og funktionalitet i én stemningsfuld helhed? Så er Engvangsvej 78 måske målstregen for en lang og målrettet boligjagt. Her er de fysiske rammer og beliggenheden helt i top til en børnefamilie i rolige og naturskønne omgivelser med naboer i alle aldre. Velkommen hjem!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 e-mail tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814

Engvangsvej 78
4600 Køge
Sagsnummer
1950000009
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1972
Boligareal
144 m2
Andre bygninger
10 m2
Grundareal
702 m2
Antal værelser/stuer
4/2