Engvangsvej 90, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Engvangsvej 90, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Engvangsvej 90, Strøby Egede Hun holder sig godt af sin alder…..

Denne yndige frue fra 1969 tager sig faktisk ret godt ud. Hun er en af de typer, som til trods for sine 54 år på bagen har formået at følge med tiden. Hun ser stadig ret godt ud, hun er med på noderne og ja, hun har da taget imod et smukt facelift og har shinet sig lidt op til lejligheden, men det er jo derfor hun stadig er så attraktiv! Tag selv med på et kig på denne gulstensvilla fra 69’, hvor 120 bolig-M2 helt sikkert imponerer jer. Når man nærmer sig indgangsdøren, bliver man faktisk i tvivl om, hvorvidt man ønsker at sidde udenfor et øjeblik – her er SÅ hyggeligt under det overdækkede indgangsparti. Indendørs lader man sig straks forføre af de gennemgående praktiske klinker fra entré og ind i køkken-alrum. Man tænker med det samme, DET her er virkelig taknemmeligt for såvel beskidte fødder som hundepoter. Køkkenet fremstår flot og moderne med grebsfrie låger og hvide fronter. Køkkenøen spiller op til dans og byder børnene velkommen i køkkenet, men ikke mindst gæsterne til, via et par barstole , at deltage i hvad der foregår, når 3-retters menuen pågår, imens de nyder et glas rødvin. Køkkenet flyder direkte ud i stuen, som inviterer indenfor på et flot trægulv og lægger op til indretning med bløde møbler og spisebord. Herudover byder planløsningen på en skøn udestue, ligeledes med trægulv og et fantastisk overblik ud til terrassen. For nuværende nyder forældresoveværelset godt af et walk-in-closet men man kan også bruge dette til kontor. Herudover tilbyder planløsningen på endnu et værelse. På det skønne badeværelse giver man sig god tid & kan sætte en vask over. Når gæsterne kommer, kan man tilbyde gæstetoilet.  
 
Haven står snorlige, alt er passet og plejet! Det vil I som nye ejere nyde godt af. Haven er næsten vedligeholdelsesfri, lige med undtagelse af, at græsset skal slås. Her kan I nyde Pampasgræssen, Kirsebær Laurbæren og Bøgehækken, når den springer ud. I får formidable terrasseforhold i forskudte plan og med mulighed for et total privatliv og ikke mindst læ, når man indtager solsengen og går i gang med den nyeste yndlingskrimi. Herudover er det naturligvis oplagt at nyde så mange middage som muligt under åben himmel på den tid af året, hvor himlen står højt på himlen, fuglene fløjter og de lange aftener, heldigvis ingen ende vil tage med Rosévin i glasset og snobrød på bålstedet.I den dobbelte carport er der skabt plads til 1 eller 2 biler, ladcyklen eller gæsterne. Det, der venter jer i Strøby Egede, kan der skrives bøger om. På den korte bane handler det om at være tæt på havet, handlemuligheder og resturanter. Kort sagt, så findes der trygge stisystemer direkte til skolen/træning. Herudover frister Strøby Egede Center med lange åbningstider i supermarkeder, ligesom der altid kan tages en rygende varm pizza med hjem. Er I en aktiv familie, så kan I glæde jer til Solgårdsparken. Parken er helt unik og et foretrukkent hundeluftning paradis. Her vil man bla. opleve, hvordan Tryggevælde Åen snor sig gennem landskabet og bringer hvem som helst i total ZEN-stemning. Den imponerende stemning kan fortsætte ved Vallø Slot og park system, hvor man uden tvivl også får sat nogle tanker i gang historisk set. Vi er vilde med at skulle foranstalte en ”date” med denne lækkermås, og vi stiller os naturligvis til rådighed, hvis I skulle være brændt varm på Fruen i Nr. 90!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Engvangsvej 90
4600 Køge
Sagsnummer
1950000085
Boligtype
Villa
Energimærke
B
Bygget / ombygget
1969
Boligareal
120 m2
Andre bygninger
27 m2
Grundareal
715 m2
Antal værelser/stuer
4/1