Obovej 28, 4600 Køge - Billede 1
Obovej 28, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Obovej 28, Køge Arkitekttegnet luxusvilla med efterspurgt beliggenhed i Køge

VELKOMMEN En villa, der er skabt med sans for detaljer og æstetik. Hvor facaden fremstår med et råt og raffineret udtryk i murværket med afdæmpede grå/sorte nuancer, hvilket egner sig perfekt til de engoberede ler tegl med krydsfiner og tagpap undertag samt den enestående arkitektur, hvor respekt for naturen spiller en stor rolle.
 
Fantastisk flotte lysindfald og et hav af moderne features som Schlüter gulvvarme overalt i hele huset, som reguleres på 45 min. og centralstøvsuger – det er blot nogle af de kvaliteter, som denne sublime lavenergivilla fra 2011 med Genvex med lyddæmper gennem alle rum, kan bryste sig af. Af tekniske finesser kan nævnes kablet alarm med kontakter i alle døre og vinduer, IHC, kablede termostater og røgalarmer i alle rum, hvor den i garagen er inkl. varmeføler. Herudover kablet internet i alle rum med undtagelse af bad og bryggers. Når vandet skal opvarmes, kan man gøre brug af det dertil indrettede solceller.
 
Villaen byder på 198 veldisponerede kvadratmeter, og så ligger den i det eftertragtede kvarter bagved Ravnsborg hallen, som er en lukket, børnevenlig lomme i Køge syd.
 
Med en villa af så nyere dato som denne har man ganske sikkert nogle særlige forventninger til komfort og stil, og disse indfries i dén grad her. En lys og luftig atmosfære kendetegner de store rum, mens lækkert interiør med hvide låger pryder køkkenet, hvor også en blot 2 år gammel Quooker er blandt udstyret.
 
Huset er indrettet med et lækkert åbent opholdsrum med køkken, alrum og opholdsstue i åben forbindelse, hvor ovenlysvinduer bidrager med ekstra dagslys. Fra stuen og alrummet er der direkte udgang til husets skønne terrasseområde. Terrassen vender mod sydvest, og derfor kan I få det fulde udbytte af solens stråler. Under det skønne overdække er man altid forberedt på den lunefulde, danske sommer.
 
Planløsningen har skabt en decideret forældreafdeling med direkte adgang til badeværelse og walk-in-closet. I modsatte ende af huset er de øvrige 4 værelser placeret og her er der også adgang til eget badeværelse. Begge badeværelser fremstår med sorte frontlåger og hvide bordplader. Udtrykket fra husets facade er trukket ind i rummene og bringer på fornemmeste vis naturen i spil. 
 
De smukke klinker på væggen i bruserummene er nemme at holde smukke og pæne ved hjælp af husets BWT-afkalkningsanlæg, så de står godt til de nye blandingsbatterier.
 
En garage på i alt 51 m2 kan bruges til langt mere end som et sted til opbevaring af bilen. Uanset om du ønsker at etablere dit eget fitnesscenter, private fester, snedkerere, forberede ski eller blot har brug for et sted at komme lidt væk, så er der i hvert fald organiseret med masser af skabe og hylder, som hjælper til god strukturering og overblik.
 
For hvad angår opvarmning sker dette via blot 1 år gammelt fyr samt solceller, hvor der netop er installeret ny vandvarmer til. Haven er let tilgængelig og er enkelt anlagt med masser af græs, så der er god plads til leg og boldspil.
 
Kvarteret er et trygt og sikkert sted at vokse op. Her kommer I til at bo tæt på både skov, strand, skole og indkøb samt Hastrupsøerne og motorvejen. Når børnene skal i skole, kan det foregå via stisystemet til Søndre Skole og ganske tæt på adressen findes også Køge Lilleskole samt indkøbsmuligheder. For hvad angår sport og fritid så har man Ravnsborghallen i baghaven og vil man til Køge C, så er cyklen det hurtigste. Når aftensmaden skal være let så aflægger man blot Elverhøi med måske byens bedste pizza m.m. et besøg, og søndag morgen kan man hente friskbagte rundstykker ved CapHorn bageren.
 
På Obovej bliver tilværelsen ganske ukompliceret.
 
Så er I på udkig efter en nyere og moderne bolig, opført i smukke omgivelser og med et kompromisløst materialevalg, så er dette måske dit nye hjem!
 
Der er tale om et hjem, skabt med sans for detaljer og æstetik. Vi kunne fortælle meget mere om denne dejlige villa, men vil I ikke hellere se det hele i virkeligheden? Bestil en fremvisning, og vi vil med glæde vise jer rundt.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814.

Obovej 28
4600 Køge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000076
Boligtype
Villa
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
2011
Boligareal
198 m2
Grundareal
910 m2
Antal værelser/stuer
6/1