Skovvangsvej 9, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Skovvangsvej 9, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Skovvangsvej 9, Strøby Egede 4600 Køge Charmerende 60'er villa tæt på havet

Her får I en vild beliggenhed i Strøby Egede, da turen til vandet kun er en gå- eller cykeltur væk fra jeres lækre, klassiske 60’er villa, som er opført i 1969 og udfolder sig på 134 m2.
 
Varme, sjæl og hygge står som mejslet ind i de gule sten, som villaen oprindeligt er opført i. Imidlertid har man delvist pudset dele af husets facader, hvilket giver villaen ekstra karakter og gør den helt unik. Huset er skræddersyet til børnefamilien med 3 dejlige værelser, stor stue og spisekøkken. Køkkenet fremstår med hvide fronter, flotte gulvklinker og med fin plads til hverdagens hurtige måltider. Alle hårde hvidevarer har ganske få år på bagen og alt spiller upåklageligt i dette køkken, hvor også kokken har fine forhold for hvad bordplads angår. Placeringen er for nuværende separat i planløsningen, men man vil nemt kunne åbne op ind til den rummelige stue, hvor flotte bambusgulve og et dejligt lysindfald fra vinduesfacaden mod haven skaber en dejlig stemning. Det er også her i stuen man finder brændeovnen, som simpelthen, udover at varme, er sat i verden for at skrue ekstra op for livskvaliteten. Hvem elsker ikke rød blussende kinder og lyden af knitrende brænde i et smukt orange skær. Vælger man at åbne op, danner man helt automatisk et skønt alrum, som dermed bliver omdrejningspunktet i hverdagen, mens skuldrene langsomt sænkes i sofaen, hvor Netflix underholder. Fra entré og fordelergang fås adgang til badeværelset med brus, som har diagonale klinker, holdt i grålige nuancer, hvilket gør rummet tidløst og dermed let at indrette med interiør fra hele farvepaletten.
 
Dør om dør finder man det lille gæstetoilet, hvor 60`er charmen springer rigtig i øjet i form af terrazzogulv og originale klinker. I bryggerset er en renovering påbegyndt og dette giver jer super gode kort på hånden, idet I dermed helt og aldeles selv kan bestemme, hvor skabet skal stå og hvordan rummet skal designes til de praktiske gøremål.  
 
Opvarmningen sker udover brændeovn via 2 Panasonic varmepumper. Haven er opvokset, frodig og med frugttræer. Der er etableret flere oaser med ophold i sol eller skygge efter behov. Her fortjener havepavillonen på 18 m2 absolut at blive fremhævet. Her kan let dækkes op til fødselsdage, havefester osv. helt uden hensyntagen til det skiftende danske sommervejr. På hverdagsaftener vil det være et oplagt sted for brætspil, perleplader og ren familiehygge. Haven er absolut klar til sommerens grill middage og børnenes boldspil, ligesom julelysene kun venter på at blive sat op. Som ekstra bonus råder I over et udhus på hele 20 m2. Strøby Egede er en skøn oase, der præges af flot natur og vandet, som byen strækker sig ud til. Det er muligt året rundt at benytte sig af en tur i bølgen blå. Vandreture, strandture og friluftsoplevelser bliver derfor en del af tilværelsen i den hyggelige by ved Strøby Egede Strand. I hverdagen er det cyklen eller bilen, der står for transporten, når I handler ind, sender børnene i skole eller afleverer de små, og for pendleren er det sublimt med blot 8 km til Køge Station.
 
Der er også Vallø Slot og Slotspark nærved, ligesom den legendariske Solgårdsparken, som er en fascinerende park med en skøn historie bag sig og hvor også der gemmer sig en botanisk have. Mulighederne for vandsport ligger lige til højrebenet her i kystbyen, ligesom almindelige sportsgrene som fodbold og gymnastik kan dyrkes i forbindelse med Strøbyskolen. Kan det kun gå for langsomt med at få boligdrømmene udlevet, så kan vi på denne sag melde om mulighed for hurtig overtagelse. Der er derfor ingen grund til at vente – ring allerede nu for en fremvisning. Der er tale om en bolig og omgivelser, som absolut skal ses.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjmathiesen.dk CVR: 34290814.

Skovvangsvej 9
4600 Køge
Sagsnummer
1950000060
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1969
Boligareal
134 m2
Andre bygninger
20 m2
Grundareal
726 m2
Antal værelser/stuer
4/1