Skrænten 7, 4600 Køge - Billede 1
Skrænten 7, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Skrænten 7, Strøby Egede Sommerhus, Vibes eller nybyg?

SOLGT? – Ja, det er man let her på Skrænten 7, hvad enten man er faldet for sommerhus, vibes eller går med nybyg i tankerne og er helt solgt til beliggenheden.
 
Vi har indhentet et tilbud fra Huscompaniet: koster kr.. 2.811.593,00 for Vinkel 167 med Integreret carport med søjler til skur 47 kvm med redskabsrum integreret under carport på 10 kvm kontakt: Stig Dircks Mobil: +45 51 75 51 20  Mail: sdi@huscompagniet.dk hvis du har spørgsmål.
 
Fritidshuset charmerer med sin hvide facade og dertil blåmalede døre og vinduer. Indeni er sommerhuset fra 1965 indrettet i den helt rigtige sommerhus stil, hvor det hele er lidt mere blomstret og farverigt end familien er vant til derhjemme. Den centralt placerede brændeovn leverer varme i de kølige måneder og sørger for den helt rette stemning. Nu har I muligheden for at realisere drømmen om eget sommerhus. Her får I nemlig en stemningsfuld ejendom med en spændende grund og den helt rigtige stemning på i alt 60 m2. Beliggenheden ved Strøby Strand, omtrent 400 meter i gåafstand fra stranden er perfekt til jeres ferier og weekendophold, da der både er gode bademuligheder og fine forhold til vandsport.
 
Udendørs er der en opvokset have, som de grønne fingre hurtigt får løftet til sit fulde potentiale, og i det hele taget giver den spændende grund med solpletter og krinkelkroge anledning til mange timer udendørs, mens den lille, overdækkede terrasse er en skøn krog til de lune sommeraftener. Her på terrassen kan man sidde og nyde livet under vinrankerne med tæpper og blafrende lanterner og udsynet understreger den nærhed, sommerhuset har til naturen. Ønsker man at solbade eller hygge under åben himmel, så findes der også en terrasse til det. Selve indretningen skal I også glæde jer til at se, for her får I en hyggelig feriebolig med spiseplads i forbindelse med køkkenet og når I slår dørene op, kan I lade sommerbriserne strømme ind. Man bemærker de mange vinduer, der forener rummene med havens idyl. Fra den hyggelige stue kan I træde ud på terrasserne eller gå videre ind på et af de i alt 3 værelser. Endelig tæller planløsningen et nydeligt badeværelse med brus og vindue til udluftning. Som ekstra bonus får man et skønt lille anneks, hvor der bag stalddøren kan indrettes en hyggelig oase til en overnattende. Beliggenheden i det hyggelige område placerer jer nær Strøby Havn og Vejs Ende, hvor I kan udforske vandreruterne, mens nærheden til Østersøen ligeledes kan benyttes til gåture,
 
Udendørs er der en opvokset have, som de grønne fingre hurtigt får løftet til sit fulde potentiale, og i det hele taget giver den spændende grund med solpletter og krinkelkroge anledning til mange timer udendørs, mens den lille, overdækkede terrasse er en skøn krog til de lune sommeraftener. Her på terrassen kan man sidde og nyde livet under vinrankerne med tæpper og blafrende lanterner og udsynet understreger den nærhed, sommerhuset har til naturen. Ønsker man at solbade eller hygge under åben himmel, så findes der også en terrasse til det.
 
Selve indretningen skal I også glæde jer til at se, for her får I en hyggelig feriebolig med spiseplads i forbindelse med køkkenet og når I slår dørene op, kan I lade sommerbriserne strømme ind. Man bemærker de mange vinduer, der forener rummene med havens idyl. Fra den hyggelige stue kan I træde ud på terrasserne eller gå videre ind på et af de i alt 3 værelser. Endelig tæller planløsningen et nydeligt badeværelse med brus og vindue til udluftning. Som ekstra bonus får man et skønt lille anneks, hvor der bag stalddøren kan indrettes en hyggelig oase til en overnattende.
 
Beliggenheden i det hyggelige område placerer jer nær Strøby Havn og Vejs Ende, hvor I kan udforske vandreruterne, mens nærheden til Østersøen ligeledes kan benyttes til gåture, foruden strandturene. Der er tillige spændende historiske oaser på egnen såsom Vallø Slot og slotspark, og på den praktiske side er det nemt at komme til Strøby Egede Center med handlemuligheder, bager, spisesteder og apotek, ligesom I kan tage ind til Køge C, hvor flere tilbud venter. Via stisystemet kommer man let til Strøbyskolen med tilhørende idrætsanlæg og sportshal, ligesom pasningsordningen også her er at finde.
 
Er det her I skal skabe ferieminder eller her I skal bygge nyt helårshus?For nogle begynder drømmen om det nye hjem med et blankt stykke papir. Andre har tegnet et par skitser på en serviet eller på computeren af en indretning, der opfylder familiens behov. Uanset hvad der er jeres udgangspunkt, så har vi måske her de helt rette kulisser.
 
Skrænten ligger mageligt placeret i et af kyststrækningens populære kvarterer – hvor åbent landskab med smuk udsigt udgør en del af baghaven – i 3. række til vandet! Måske vil I vente nogle år og alt imens kan man lade det nuværende fritidshus shine og drage nytte af dets eksistens i ferier og weekender indtil I tager springet og får permanent adresse på Skrænten 7.
 
Kontakt os for en fremvisning! Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Skrænten 7
4600 Køge
Sagsnummer
1950000053
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
1965/1988
Boligareal
60 m2
Grundareal
824 m2
Antal værelser/stuer
4/2