Violvej 5, 4600 Køge - Billede 1
Violvej 5, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Violvej 5, 4600 Køge Moderne & tiltrækkende familievilla i Boholte

I en af Køges mest attraktive kvarterer, i cykelafstand til Køge Torv, findes I denne indbydende og moderne villa på 163 m2 fra 1961, ombygget i 2020 med tilhørende garage på 35 m2 og udestue på 18 m2.
 
Her er det så fint og man mærker det med det samme, når vi starter rundvisningen i entréen. I køkkenet lader man sig nemt forføre af stilrene, let feminine og skandinaviske stil med hvide fronter og udpræget minimalisme. Kun ovnen bryder en hel væg med skabe. Køkken-øen inviterer alle familiemedlemmer med i køkkenet og i alrummet er der plads til langbordet, hvor familien mødes omkring måltiderne. En harmonisk overgang fører direkte ind i stuemiljøet, hvor omgivelserne i stuen lægger op til hygge og afslapning. I de kolde måneder kan man tænde biopejsen og når solen står højt på himlen lader man sig blot udsluse til terrasse miljøet og det vil man aldrig fortryde. Det er nemlig her, alle krydderurterne venter på at blive anvendt i en kulinarisk oplevelse. Ønsker man tag over hovedet kan man tage plads i den virkelig indbydende udestue, hvor man omgivet af veltilpasse, grønne planter kan forsøde tilværelsen med ren afslapning og hygge i loungemøblerne.
 
På badeværelset kan alene tiden nydes til fulde. Under bruseren kan man med vinduet på klem i baggrunden høre fuglefløjt, hvilket motiverer lidt mere til at starte endnu en dejlig dag. Det hvide, tidløse interiør gør badeværelset tidssvarende mange år ind i fremtiden. Planløsningen tæller ikke mindre end 5 værelser. Specielt bør forældresoveværelset fremhæves med dets helt vidunderlige lysindfald i form af flere vinduer samt ovenlysvindue. Man har indrettet et særskilt walk-in-closet og endnu et skønt badeværelse er dedikeret til forældrene.
 
De resterende værelser fremstår alle lyse og indretnings venlige, idet de 2 er placeret i husets modsatte ende i forbindelse med bryggerset. Bryggerset lever fuldt op til den aktive børnefamilies forventninger. Her tæller både grovkøkken funktion med håndvask og bordplads samt vaskefaciliteter samt plads til opbevaring, som sikkert altid tidligere har været en udfordring. Udenoms arealerne er lette at holde uden for mange bede, der skal passes. En flot græsplæne og enkel beplantning danner rammerne for flere små terrasseområder. I garagebygningen råder man over god opbevaringsplads eller den pladskrævende hobby.
 
Her på Violvej 5 vil familien hurtigt falde til og man vil hurtigt erkende, at man har en suveræn konge adresse. I cykelafstand til Køge Torv, station, skole og byliv er man godt stillet, uanset alder, for alting er let tilgængeligt. Når de hurtige indkøb skal klares, kan man med fordel benytte sig af Boholte Centert, hvor man både finder dagligvarebutikker, apotek, pizzeria og blomsterbutik. Desuden finder man træningscenter LOOP og Køges mest populære Mini Bazar, hvor man altid kan forsyne sig med alverdens krydderier, kød og grøntsager. Har man lyst til at opleve Køges skønne natur, skal man ikke langt ud over stierne, før man møder åbne marker og vidder. I det let kuperede terræn oplever man en storslået solnedgang. Der er tale om en virkelig skøn villa, som vi kun kan anbefale at man skynder sig at bestille en fremvisning på!
 
 
Ejendommen logger i et område hvor der kommer fjernvarme. Energimærke: C.
 
Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24 6464 55.

Violvej 5
4600 Køge
Sagsnummer
1950000068
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1961/2020
Boligareal
163 m2
Andre bygninger
35 m2
Grundareal
700 m2
Antal værelser/stuer
6/1