Fuglevej 51, Ejby, 4623 Lille Skensved - Billede 1
Fuglevej 51, Ejby, 4623 Lille Skensved - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Fuglevej 51, Ejby 4623 Lille Skensved. Indsnus den Ejby’anske landsbystemning i denne rummelige familievilla

Så er vi her igen – og kan nu præsentere denne fantastiske bolig på Fuglevej 51 i Ejby i Køge Kommune.
 
Med en bred vifte af attraktive funktioner er denne bolig perfekt til familier, der ønsker komfort og rummelighed, med en god placering.
 
Den rummelige 1-plans villa strækker sig over 160 m2 og er opført i 1997 og har gulvvarme overalt. I det velindrettede bryggers kommer man ikke til at mangle skabsplads og med grovkøkken funktion har man gode kort på hånden når de mudrede fodboldstøvler hurtigt skal skaffes af vejen eller når de nyopgravede kartofler skal vaskes.
 
Videre kommer vi til køkken-alrummet, som har en fantastisk beliggenhed i planløsningen med karnap ud mod haven og dermed et eminent view over hele haven. De lyse fronter er klassiske og tidløse, ligesom den gråmelerede bordplade matcher godt til gulvets praktiske klinker. Med 2 ovne og keramisk plade er kokken godt stillet, når måltiderne skal tilberedes. Den gode bordplads giver også gode chancer for hjælp i køkkenet. Her er plads til flere kokke. Bag halvmuren gemmer der sig plads til det lange spisebord, og herfra kan man slå havedøren op direkte ud til den solrige terrasse.
 
Fra køkken-alrummet går man gennem de franske døre og kommer til stuen med det flotte trægulv. Her findes mange muligheder for lækker indretning i netop den stil man er til. Også herfra har man direkte adgang til haven fra endnu en karnap. Vinduerne i begge karnapper er skiftet i 2022.
 
I forbindelse med de 3 meget indretnings venlige værelser findes pænt badeværelse med brus. Alt er hvidt, som gør det let at indrette med netop de farver, som I holder af
 
I forbindelse med forældresoveværelset findes det lidt større badeværelse, hvor der udover indbygget brus, tillige findes badekar. Sådan et badekar er oftest i høj kurs hos både børn og voksne. Når børnene efter en lang dag på jordvolden trænger til at komme i blød og til at blive vasket ekstra bag ørerne er et karbad kærkomment, hvilket det bestemt også er når de voksne trænger til en afslappende stund med æteriske olier i vandet og stearinlys på kanten til afslappende toner. Hele familien kan godt glæde sig.
 
For enden af indkørslen, som i øvrigt er flot prydet af stedsegrønne planter, venter en dobbelt carport med skur, der sikrer bekvem parkering til bilerne, side om side.  Haven er en fryd for øjet og står snorlige. Her har robotplæneklipperen gjort sit arbejde godt. En solid hæk omkranser haven og sikrer privatlivets fred. Her i haven skal man ikke kæmpe med tilvoksede staudebede eller uoverskuelige arealer med vildtvoksende planter. Her kan man bruge krudtet på at nyde livet og de smukke omgivelser. Daselivet kan nydes på den store terrasse eller man kan trække sig tilbage til det mindre, brostensbelagte område andetsteds i haven.
 
På mærkedage kan man glæde sig over at kunne hejse Dannebrog højt til vejrs og på alle dage kan man nyde godt af det gode naboskab samt den meget overkommelige afstand til alting. Når børnene skal i skole, kan de let cykle og når indkøbene skal foretages, findes der flere dagligvarebutikker at vælge imellem. Herudover tilbyder den lille ”bymidte” pizzeria, tandlæge og frisør.
 
Jeg bosætter mig tæt på størstedelen af børnefamiliens hverdagsbehov. Udover at Ejby er et trygt lokalsamfund for børn og voksne med mulighed for både fællesskab, nærvær og privatliv, så finder I, ud over ovennævnte tillige idrætshal og golfbaner. Tæt på adressen findes både petanque- og tennisbaner, og Ejby Skov tilbyder spændende vandreruter. I det hele taget er Ejby omgivet af en skøn natur med oplagte muligheder for udflugter når man gerne vil have frisk luft. Køge Centrum findes knap 8 km fra adressen, ligesom I blot skal lidt væk fra Ejby for at tilkøre motorvejen mod København eller Odense. Dyndet er også et besøg værd.
 
Denne bolig er en unik mulighed for at skabe et behageligt og rummeligt hjem med fantastiske faciliteter, en god beliggenhed og en vidunderlig have. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning. Hele familien kan godt glæde sig!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Fuglevej 51
4623 Lille Skensved
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000034
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1997
Boligareal
160 m2
Andre bygninger
40 m2
Grundareal
999 m2
Antal værelser/stuer
5/1