Nyvej 14, Lendemarke, 4780 Stege - Billede 1
Nyvej 14, Lendemarke, 4780 Stege - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Nyvej 14, Stege
Idyllisk lomme på Møn

Tag med os til Møn, til den lille by Lendemark, meget tæt på Stege den gamle danske købstad og middelalderby. I Stege finder man den gamle by vold, kirken, mølleporten og de mange gamle krogede gader. Vi glæder os til at invitere indenfor på Nyvej 14, hvor dette charmerende rækkehus, opført i 1951, udstråler en tidløs elegance og har gennemgået løbende moderniseringer for at inkorporere moderne bekvemmeligheder. Med en boligareal på 115 m2 byder ejendommen velkommen til en harmonisk kombination af traditionel charme og nutidig komfort.
 
Ejendommen er smukt beliggende blot 2 minutters gang fra vandet, hvilket giver beboerne en unik mulighed for at nyde de skiftende kystlandskaber og den friske havluft. Den skønne have omkranser huset og er omhyggeligt anlagt med farverige blomsterbede, der tilføjer en følelse af ro og skønhed til ejendommen.
 
Huset præsenterer sig selv med pæne rødstensfacader, der giver en frisk, stilet og indbydende atmosfære. Forhaven er yderst indbydende og let at holde med stenbelægning og en carport venter på bilen. Fra entréen føres man til de 2 stuer en-suite, adskilt af franske døre, hvor naturligt lys strømmer ind og skaber en lys og luftig atmosfære. Et moderne Vordingborg Køkken, udstyret med hvide fronter, træbordplader og lækre hårde hvidevarer, inviterer til madlavning og hyggelige måltider. Udover et stort og pænt badeværelse med brus får man et disponibelt rum, som på fornemmeste vis løses opgaven som bryggers. Endelig fuldendes stueplan er en stor og dejlig overdækning.
 
På førstesalen fordeles en stor repos til 2 skønne værelser. Her vil man nemt kunne justere i planløsningen, så man står med 3 rummelige værelser. Når man befinder sig på førstesalen, behøver man ikke at skulle nedenunder for at komme på toilettet, for et fint lille toilet står klar. Udendørsarealerne er omhyggeligt planlagt til familiehygge og et charmerende anneks udvider ejendommens muligheder og giver plads til overnattende gæster efter familiefødselsdage eller andre begivenheder. Når haven står i fuldt flor, kan sommerdagene nydes i de bløde møbler, hvor man også kan finde skygge under træerne.
 
På havnen kan man rigtig suge den maritime stemning til sig og med bopæl i Stege er man tæt på såvel shopping, skov, vand og natur. Den aktive handelsstandsforening er løbende vært for spændende arrangementer og i det hele taget vrimler det med spændende oaser i nærheden. Af store naturoplevelser venter bla. Møns Klint med de over 100 meter høje kridtklipper. I det hele taget er hele området oplagt egnet til vandring, cykling, lystfiskeri og mange andre former for aktivitet. Husk også at kigge mod stjernerne når mørket sænker sig. Dark Sky over Møn er en oplevelse for sanserne og kan opleves året rundt. På en sensommernat kan man se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over hele himlen og forsvinder bag Østersøens horisont.  Har man skolesøgende børn, er man tilhørende Møn Skole i Stege, ligesom det også er her man finder pasningsmuligheder og nærmeste indkøb.Vi glæder os rigtig meget til at vise jer denne idylliske lomme på Møn!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455 CVR: 34290814

Nyvej 14
4780 Stege
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000137
Boligtype
Rækkehus
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1951
Boligareal
115 m2
Andre bygninger
24 m2
Grundareal
344 m2
Antal værelser/stuer
6/2