Arnøjevej 3, Arnøje, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Arnøjevej 3, Arnøje, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Perfekt sted til jer, som ønsker en ejendom med en tilhørende store grund, som eksempelvis vil være oplagt til f.eks dyrehold på markerne med sine 5,4 hektar. Alternativt den perfekte base for B&B /håndværksmesteren, som ønsker sit eget.

Arnøjevej 3, 4660 St. Heddinge

”Ellebæk” – mulighedsrig landejendom med grundareal på 5,4 hektar. 140 kvm. beboelse samt 395 kvm. andre bygninger.

Velkommen til Arnøjevej 3, midt imellem Hellested og St. Heddinge, hvor naturen bliver jeres tætteste nabo. Perfekt sted til jer, som ønsker en ejendom med en tilhørende store grund, som eksempelvis vil være oplagt til f.eks dyrehold på markerne med sine 5,4 hektar. Alternativt den perfekte base for B&B eller håndværksmesteren, som ønsker sit eget hjemlige domæne.

I får her et fantastisk sted med en atmosfære og en grund, der er svær at beskrive med ord. Gårdspladsen oser af ren idyl og det er svært ikke at lade sig rive med af stemningen og ægte Morten Korch-stil.

Selve ejendommen, der er opført tilbage i 1850, har en spændende historie, og hvis vægge kunne tale, ville der uden tvivl være mange interessante fortællinger fra stedet.

Hovedhuset på imponerer med et udtalt stort køkken, hvor der ingen grænser er for kogekunstens mangfoldighed. Her kan kokkereres ved det gamle brændekomfur og man kan være mange omkring madlavningen. Udover badeværelset findes i stueplan 2 værelser. I stuen kan let indrettes med hygge versus spiseafdeling og så kan man slå dørene op til den hyggelige havestue, hvor vindruerankerne har optimale vilkår og skaber en sydlandsk stemning hele sommeren igennem.

Endnu en skøn stue venter på førstesalen, hvor også en brændeovn står klar. Her kan udsigten nydes via de smukke staldvinduer og man kan trække frisk luft på den hyggelige altan. På førstesalen findes tillige endnu et værelse, et repos og en hems.

En nylig, delvis renovering af førstesalen har her skabt et intet mindre end fantastisk alrum, hvor stemningen er storslået. Synet af bjælkerne, de smukke vinduer, karnappen og trægulvet bringer familien i zen-stemning. Her får man straks lyst til at indrette og øjeblikkelig lyst til at gå i gang med en lækker middag ved kogeøen.

Badeværelset fremstår flot med sorte klinker og håndvask samt glassten kabine. Her er plads til vaskefaciliteterne, ligesom der er skabt god plads til opbevaring af håndklæder og personlige plejemidler.

Fra det store uudnyttede loftrum, som man måske har i tankerne på sigt skulle blive en lækker stue, har man direkte adgang til stor træterrasse med trappe ned til haven.

Den ikke renoverede del af førstesalen udgør en mindre “lejlighed” med stue, bad og køkken.

I stueplan af bygning 2 findes mange disponible rum. Her kan man skrue tiden tilbage og gentage succesen fra dengang, hvor bygningerne havde liv og glade dage med dyrehold.

Udvendigt er ejendommen et kapitel for sig. Haven er for nuværende lidt ”utæmmet”, men har stort potentiale med drivhus, masser af græsplæne og skøn beplantning. Mens ungerne leger gemme og går på opdagelse eller leger i den gamle ”cirkusvogn” kan mor og far nemt få tæmmet haven og lagt planer for hvad der skal dyrkes og hvor bålstedet skal placeres.

Skulle I have lyst til skifte de landlige omgivelser ud med lidt byliv, ligger St. Heddinge blot 5 minutter væk i bil. Her findes skole, svømmehal, lægehus, biograf, sportsfaciliteter og ikke mindst dagligvare- samt specialvare forretninger. Skal man videre ud i det stevnske liv kan man hoppe på bussen lige udenfor døren eller man kan cykle til St. Heddinge Station og hoppe på toget.

Vi kunne fortsætte med at fortælle om dette fantastiske sted, men i stedet for vil vi gerne invitere på en fremvisning. Vi er sikre på, at I vil blive lige så betaget af stedet som os.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.. 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Arnøjevej 3
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
195TPM-001372
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
F
Bygget / ombygget
1850
Boligareal
140 m2
Andre bygninger
395 m2
Grundareal
53825 m2
Antal værelser/stuer
5/2