Byenden 17, Sigerslev, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Byenden 17, Sigerslev, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

1 ½ plans villa til den børnerige familie beliggende i skøn landsbyidyl med mulighed for Flexboligstatus.Er I på udkig efter et hjem med rigelig plads til den store børnefamilie? Måske I leder efter et nyt bolig kapitel?

Byenden 17, Sigerslev ved Store-Heddinge

Er I på udkig efter et hjem med rigelig plads til den store børnefamilie? Måske I leder efter et nyt bolig kapitel, hvor I kan finde plads til dine-mine-og-vores-børn? I så fald kan I nu sætte et skønt punktum for boligjagten med denne store, lyse og solide familievilla på Byenden 17 i Sigerslev.
 
Boligen er opført i 1967 og folder sig ud med intet mindre end 176 kvadratmeter fordelt over to indbydende etager, hvor der løbende er istandsat og foretaget modernisering. Allerede når I drejer ind i indkørslen, får I indtryk af en ejendom med rigelig plads og nok af alt. Garagen på 50 kvadratmeter har fået en makeover i 2016 med nye døre, vinduer og el port, ligesom der også findes 2 disponible rum i forbindelse hermed.
 
De gode oplevelser fortsætter indendørs. Fra den lille entré ledes man videre til forstuen, hvor man med indbygget skabsløsning har sørget for god plads til opbevaring. Forstuen fordeler til alle rum i stueplan og trappen til førstesalen findes ligeledes her.
 
 
Svane Køkkenet fra 2003 fremstår super flot og tidssvarende med lyse fronter, lækker træbordplade og rustikke klinker. Man får glæde af hårde hvidevarer fra bla. Blomberg og Wasco og masser af lys får man fra de store vinduer.
Fra køkkenet kan man fortsætte til den store vinkelstue, hvor der er rig mulighed for inddeling i spisestue og opholdsstue. Op ad den blottede murstensvæg er brændeovnen placeret og også her findes terrassedøren til haven. Alt dette bidrager til en charmerende atmosfære og i hele stuen strømmer der behageligt dagslys ind gennem vinduespartierne, ligesom man nyder godt af gulvvarmen.
På badeværelset er naturens glød trukket med ind i boligen. Bag de træfarvede fyldningslåger gemmer sig oceaner af skabe til håndklæder og personlig pleje og under de rustikke klinker siver gulvvarmen op. Her er god plads og også vaskefaciliteterne fra Miele og Simens er at finde her.
Stueplan fuldendes af værelse med nye vinduer fra 2022 samt funktionelt bryggers med egen indgang.
Soveafdelingen venter på førstesalen, da I her træder op til en repos/stue samt 3 gode værelser samt et walk-in-closet. Her findes absolut rumlige forhold med smukke trægulve, indbyggede skabe og virkelig optimale vilkår for at indrette efter familiens behov og ønsker.
 
Haven består primært af en nem græsplæne, som flere steder prydes af opvokset beplantning. Grunden omkranses delvist af en hæk, der afskærmer flot og bidrager til at privatlivet kan leves fuldt ud. Har man grønne fingre og lyst til at være delvist selvforsynende med frugt og grønt så er det bare at gå i gang. Matriklen er udstyret med flere terrasseområder og når der er fødselsdag i familien kan Dannebrog hejses i haven.
Alt dette ligger i en familievenlig kulisse med overvægt af børnefamilier i den hyggelige landsby Sigerslev, blot 3 km fra St. Heddinge, den velkendte, stevnske hovedstad med skole, institutioner, lægehus, sportsfaciliteter samt indkøbsmuligheder. I kommer til at bo i et godt lokalsamfund med en aktiv grundejerforening, som er god til at afholde arrangementer. Ikke langt fra huset holder bussen og transporterer jer rundt på hele Stevns. Fra St. Heddinge kan man ligeledes hoppe på toget, hvis man har kurs mod bla. Rødvig, Køge eller Roskilde. Kører man i egen bil når man let omfartsvejen.
 
Umiddelbart bag boligen ligger et kreativt område og i det hele taget er naturen smuk i Sigerslev med bla. et hyggeligt moseområde, som altid er et besøg værd. Her vil børnene elske at hilse på Hr. og Fru Frø, rode med fiskenettet i vandkanten og med et par kiks og lidt saftevand i kurven kan man nemt få en formiddag til at gå her.
Snyd ikke dig selv og familien for at tage en tur til Sigerslev og se denne charmerende villa med perfekt planløsning. Ring til os allerede i dag!
 
Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Byenden 17
4660 Store Heddinge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
195TPM-001408
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1967/1979
Boligareal
160 m2
Andre bygninger
50 m2
Grundareal
731 m2
Antal værelser/stuer
7/2