Håndværkerparken 15, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Håndværkerparken 15, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Kom til åbent hus
Søndag d. 28/04 kl. 11:30 - 12:15

Drømmebolig og erhverv & bolig under ét tag
Moderne stor ejendom på 634 kvm i perfekt symbiose!

Håndværkerparken 15, St. Heddinge
 
I udkanten af St. Heddinge, grænsende op til åbne marker, udbydes denne skønt beliggende bolig, som fremstår i en tidssvarende stil og standard.
 
Ejendommen præsenterer en perfekt kombination af blandet bolig og erhverv i denne ejendom fra 1979, som er ombygget i 1985 og løbende moderniseret op gennem årene. Erhvervs Afsnittet er indrettet med store, rummelige lokaler samt et værksted udstyret med brede elektriske porte. På førstesalen, som er totalrenoveret, findes der flere disponible værelser samt en frokoststue med køkken og 2 badeværelser. Førstesalen præsenterer sig virkelig smukt og imødekommende.Tidligere har stedet huset en elinstallationsvirksomhed, men det seneste formål har været som kontor og lager. Der er rigelig parkering tilknyttet værkstedsbygningen på den i alt 3261 m2 store dobbeltgrund. Denne unikke ejendom kombinerer det bedste af både bolig- og erhvervslivet og er ideel til håndværkere, showroom, transportvirksomheder, kreative interesser eller kontorer. Beliggende i den velrenommerede håndværkerpark, nyder denne ejendom godt af et dynamisk erhvervsmiljø og en praktisk placering. Boligdelen udgør i alt 124 m2. En løbende vedligeholdelse har bevirket, at den i dag fremstår i indflytningsklar stand, fuldt moderne med stort og rummeligt køkken-alrum. Et stort badeværelse med marmorgulv, fliser, bruseniche med glasbyggesten og ikke mindst jacuzzi står klar til at kredse om familien. Det ene af værelserne er som skabt til teenageren, idet det ligger separat og har egen indgang og umiddelbar nærhed til flot, totalrenoveret badeværelse i grå og hvide farver. I forældresoveværelset kan man glæde sig til en stilfuld skabsløsning med grå højskabe på hele endevæggen. 
 
De øvrige værelser fremstår ligeledes imødekommende og helt klar til indretning.Et generøst køkken-alrum danner rammen om familiære sammenkomster, både i hverdagen og i ferierne. Når dagene bliver kølige eller blot for hyggens skyld, kan man tænde op i brændeovnen, der straks spreder varme til de tilstødende rum. Gennem de elegante franske døre smelter alrummet og stuerne sammen, mens dagslyset strømmer ind gennem de store vinduespartier. Akustiklofterne skaber en behagelig atmosfære samtidig med, at de giver et æstetisk tiltalende udseende i kombination med de smukke trægulve samt lyddæmpende vinyl med trælookDet ekstremt rummelige bryggers med generøs skabsplads, praktisk grovkøkkenfunktion og vaskefaciliteter er en af familiens mest værdsatte ejendele. Af nylige forbedringer er det værd at bemærke, at taget på den høje bygning over vejen er blevet udskiftet, og der er blevet installeret Velux-vinduer i alle rum. Samtlige vinduer og døre, med undtagelse af den store glasdør, er blevet udskiftet til lavenergivinduer. På den skønne terrasse med plads til alle udelivets facetter er der lagt op til ophold under åben himmel. Her kan man forsøde sommeren med udekøkken, grill og havemøbler. På den store græsplæne kan både børn og den firbenede boltre sig, ligesom man på fødselsdage og andre mærkedage kan hejse Dannebrog hejses til vejrs. Haven har i det hele taget fået lidt ekstra opmærksomhed på det seneste. Bla. er alle træer på denne side af skellet mod naboen blevet fældet med omhu for at beskytte taget mod eventuelle skader. Desuden er et stort træ i indkørslen fældet på grund af røddernes ødelæggelse af belægningen. Efterfølgende er området blevet rettet op og prydet med smukke granitskærver.
 
Når børnene skal i skole, foregår det via en overskuelig cykeltur gennem byens ældre kvarter, inden man når St. Heddinge Skole. Man kan tillige let lægge cykel vejen forbi både svømmehal og Stevnshallen. I det hele taget så har man i Håndværkerparken en perfekt adresse. Lidt tilbagetrukket fra midtbyen, men samtidig rigtig tæt på det hele. Den gamle Stevnske hovedstad har en masse at byde på og man går aldrig forgæves, hvad enten man søger specialvarer, dagligvarer eller ønsker lidt lækkert at spise. Denne ejendom giver en perfekt balance mellem arbejde og livsstil og tilbyder en enestående mulighed for dem, der ønsker at kombinere deres professionelle og personlige behov på én adresse.
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Håndværkerparken 15
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000155
Kontantpris
3.295.000 kr
Udbetaling
165.000 kr
Månedlig ejerudgift
3.080 kr.
Brutto eks. ejerudgift
19.011 kr
Netto eks. ejerudgift
15.040 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1979
Boligareal
124 m2
Andre bygninger
510 m2
Grundareal
3261 m2
Antal værelser/stuer
15/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån
Tilmeld åbent hus