Kirkeskovvej 9, +9A., Bjælkerup, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Kirkeskovvej 9, +9A., Bjælkerup, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Kirkeskovvej 9, 4660 St. HeddingeDen perfekte bolig for den lille familie eller flexbolig*Skovhuset*

Velkommen til denne skønne perle ved St. Heddinge, som ligger eminent placeret på en frodig grund på ikke mindre end 2264 m2, grænsende lige op til Kirkeskoven. 
 
Ejendommen rummer 86 veldisponerede m2 fordelt på 2 etager. 
 
Fødselsattesten siger 1930, og huset er opført i røde mursten, som i 2023 har fået helt nye fuger. Der er foretaget hulmursisolering og alle døre og vinduer er skiftet i 2020.
 
Inden døre fremstår boligen flot og velholdt, hvor samtlige rum har et dejligt, naturligt lysindfald.Stueplanen indeholder et perfekt hjerterum, hvor familien kan samles omkring både madlavning, spisning og opholdszone.  Ikea køkkenet fra 2021 fremstår med hvide fronter og flotte hvide fliser. Hertil mørke bordplader, som matcher gulvets praktiske klinker.
 
I stue og alrum danser solen hen over det nydelige trægulv og på de lidt kølige dage kan man tænde op i brændeovnen fra 2019.
 
Den øvrige opvarmning sker via varmepumpe, ligeledes fra 2019. Når terrassedørene slås op, har man direkte adgang til den nyetablerede træterrasse med læhegn og flotte højbede. Her får krydderurterne optimale vilkår i solen, og i det hele taget kan middagen nydes under åben himmel med en fantastisk udsigt til haven. 
 
I forlængelse af stuen finder man et større værelse og her også adgang til entré med opgang til første sal samt adgang til fint lille badeværelse, som er renoveret i 2020. 
 
Førstesalen udgøres af 2 hyggelige værelser. I det tilhørende anneks finder man vaskerum til vaskefaciliteterne samt et mindre værksted. 
 
I haven kan man tage turen ned af den flisebelagte havegang til endnu et terrassemiljø, placeret i forbindelse med drivhuset.
 
Her i haven er der mulighed for at få stimuleret alle sanserne. Drømmer I som familie om bålsted, shelter og masser af udendørsaktiviteter så er stedet her det rette. 
 
Har man brug for fred og ro, findes der altid et sted i haven, hvor man kan tage et pusterum og nyde stilheden, og i døgnets sene timer kan den stjerneklare nattehimmel nydes. I øvrigt prydes baghaven af forskellige buske og gamle træer og udsynet til skoven er som balsam for sjælen. 
 
Når flaget er hejst og der skal holdes fødselsdag, kan gæsterne let finde parkering på den store gårdsplads foran huset. 
 
Udover nærheden til St. Heddinge har I blot 20 km til Køge. Her er således optimale rammer for jer, der værdsætter at bo med naturen lige udenfor hoveddøren, men som samtidig ønsker at pendle til arbejde. Fra adressen er der således kun en kort tur til St. Heddinge, den gamle stevnske hovedstad med aktiv bymidte, masser af forretninger, skole, dagtilbud og supermarkeder samt togstation. Den smukke natur venter selv sagt lige udenfor døren. 
 
Tæt på ligger også Tåstrup er en meget hyggelig landsby på Stevns bla. med skønt naboskab, Trines hus, Hellested friskole, DagligBrugsen samt The Norrmans B&B.
 
Klippinge: Helt lokalt kender vi jo alle Klippinge Slagteren, som er berømt for sine lækre specialiteter.. Har man brug for kollektiv trafik kan man fra byens trinbræt hoppe på Lokalbanen Østbanen med retning mod både St. Heddinge, Køge og Roskilde. Klippinge børnecenter samt Skelbæk friskole ligger også tæt på adressen. 
 
Herlighedsværdien er høj her på Kirkeskovvej 9, hvor ”murens perle” blot venter på en ny familie. Ring endelig for en fremvisning så I med egne sanser kan opleve stemningen her på matriklen. 
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10 C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814

Kirkeskovvej 9 +9a.
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000032
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1930
Boligareal
86 m2
Andre bygninger
12 m2
Grundareal
2264 m2
Antal værelser/stuer
4/2