Sigerslevvej 5, Store-Heddinge, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Sigerslevvej 5, Store-Heddinge, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Sigerslevvej 5, St. Heddinge Hold på hat og briller – en skøn familieperle i St. Heddinge centrum – slet ikke til at stå for!

På en hjørnegrund i St. Heddinge C slår vi nu dørene op til denne familie perle med en spændende planløsning på 130 m2.
 
Ejendommen er oprindeligt opført i 1964, men er løbende renoveret og moderniseret i 2006 og 2023, således at den nu fremstår fuldstændig klar til at tage imod sin nye familie.
 
Ud mod vejen er forhaven flot anlagt med enkel beplantning og knuste granitskærver, som gør ejendommen yderst præsentabel. Man får derfor straks lyst til at tage turen op til hoveddøren, hvor man bestemt ikke bliver skuffet.
 
Man bydes velkommen i en flot entré, hvor man nemt kan komme af med både sko og overtøj. Herfra har man adgang til det hyggelige spisekøkken, hvor man nyder godt af træfronter med greb i børstet stål. Hertil en gråmeleret bordplade, som flot matcher til de grå klinker på gulvet. Her er plads til spisebordet, når familiens hverdagsmåltider skal klares og rummet beriges med masser af dagslys fra de 2 vinduer. Når festmiddagen skal serveres, trækker man ind i de 2 stuer en-suite, som det vil være lige til højrebenet, at indrette som hhv. spisestue og opholdszone. Også her forkæles man af et flot lysindfald, ligesom man let og elegant kan slå dørene op og træde ud på terrassen. Når kulden begynder at melde sig, tænder man blot op i brændeovnen fra 2016, læner sig tilbage og nyder stemningen. Flotte egeparket gulve fra Junckers.
 
Når søvnen melder sig, kan hele familien glæde sig til at komme i seng her på matriklen. Til forældrene står et master bedroom klar med masser af skabe og plads til lettere møblering. Værelset har en størrelse, som gør det muligt at opdele i 2 værelser. Herudover findes et allerede eksisterende, skønt børneværelse/kontor.
 
På badeværelset mødes man af eksklusivitet og hygge i sand foreningen. Brusenichen er opført i glasbyggesten og under håndvasken kan man opbevare håndklæder og plejemidler. De hvide og sandfarvede nuancer gør rummet tidløst og let at indrette.
 
I kælderen får man 50 skønne m2 og der findes vaskerum med grovkøkken funktion og tørresnore, ligesom I som familie nu kan få det som mange blot drømmer om, nemlig et viktualierum. Her er plads til kummefryseren og alle krukkerne med hjemmesyltede lækkerier. Herudover byder kælderen på et stort disponibelt rum, hvor der let kan ændres i planløsningen, såfremt man ønsker flere rum.
 
Foran garagen har man skabt et fantastisk gårdhavemiljø, hvor morgensolen kan nydes et godt stykke op af formiddagen og hvor sommerblomsterne stortrives. I haven kan man glæde sig til den store indhegnede træterrasse, hvor privatlivets fred kan nydes bag komposit hegnet. Når solen står højest på himlen, kan man søge skygge under markisen, som let aktiveres. Et par trin ned fortsætter flise området inden man træder på det pureste græs. Når man efter en dejlig middag på terrassen trænger til en ”morfar” eller når kaffen skal serveres kan man trække ned i det hyggelige overdække.  
 
I det hele taget så oser haven her af hygge, ikke mindst det lille kar med Åkander og flagstangen med Dannebrog, som svajer i vinden. Har man grønne fingre og lyst til at komme i kontakt med sin indre gartner, så byder drivhuset op til dans i det grønne. Man skal lede længe efter undskyldningerne for ikke at komme i super form, for Multifitness er jeres nye nabo. Er man mere til motion i det fri, så er der oplagte muligheder for cykel- eller gåture i hele oplandet omkring St. Heddinge, hvor man mødes af flot natur og udsøgte udflugtsmål.Bussen kører omtrent udenfor hoveddøren, og hvis man har brug for tog, er der ikke langt til stationen. Fibernet på ejendommen.
 
St. Heddinge, den stevnske hovedstad, har sin helt egen stemning. De smukke, gamle huse og det hyggelige torv samt Algade med en masse spændende butikker. Har man lyst til en tur i biografen kan man bestille billetter i Snurretoppen, hvor der også jævnligt afholdes koncerter. Byen tilbyder masser af restauranter, ligesom man let tager en tur i svømmehallen eller går til sport i Stevnshallen. Når børnene skal i skole eller pasningsordning, kan man nå dertil på cykel, ligesom de forskellige dagligvarebutikker er stærkt repræsenteret i St. Heddinge.
 
Vi har sagt det før og vi siger det gerne igen – hold på hat og briller – hvem kommer først til fremvisning på Sigerslevvej 5?
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tanja@tanjamathiesen.dk tlf: 24 6464 55 CVR: 34290814.
 

Sigerslevvej 5
4660 Store Heddinge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000036
Kontantpris
1.599.000 kr
Udbetaling
80.000 kr
Månedlig ejerudgift
1.736 kr.
Brutto eks. ejerudgift
9.288 kr
Netto eks. ejerudgift
7.345 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1964
Boligareal
130 m2
Andre bygninger
25 m2
Grundareal
701 m2
Antal værelser/stuer
5/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån