Vesterbro 11, Store-Hedddinge, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Vesterbro 11, Store-Hedddinge, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Vesterbro 11, Sjældent udbudt historisk villa i den
charmerende gamle bydel Vesterbro i St. Heddinge

Det er sjældent at ejendomme til salg præsenterer sig, så de straks fanger opmærksomheden, når man passerer dem. På Vesterbro 11 finder man netop en af disse enestående boliger, der fortryller øjet fra første øjeblik med sin imponerende hvide facade og smukke arkitektoniske udformning. Ejendommen er opført i 1918. Bygningen er bevaringsværdig (bevaringsværdi 6).Sælger har haft øje på husets muligheder fra starten og har i løbet af dennes ejertid de sidste 3 år givet huset den helt store tur på de i alt 144 m2. Man får derfor, udover en æstetisk flot ejendom, en yderst indflytningsklar og harmonisk bolig. Her kan man flytte direkte ind og man skal derfor blot påtænke at tage “kufferten med”.
 
Allerede ved entréen mærker man husets særegne stil. I stuerne hersker en speciel herskabelighed med høje paneler og smukke trægulve. I opholdszonen med de bløde møbler kan man lune sig ved brændeovnen (fra 2023) og via franske døre føres man videre ind i spisestuen. Her er skabt en unik atmosfære – her er så rart at være. Køkkenet fra 2021 er udstyret med hvide fyldningslåger med “guld” greb og de rustikke træbordplader og små keramiske fliser passer perfekt til de smukke gulvklinker i irgrønt kobberlook. Der er en rød tråd igennem hele køkkenet og blot tilstedeværelsen i rummet fremtryller en vidunderlig følelse, hvor man straks får lyst til at trylle med kogekunsten. På det lille gæstetoilet er det hvid og beige, som dominerer farvemæssigt. Selvom det ikke er så stort, så er atmosfæren så behagelig, så man gerne bruger lidt ekstra tid for sig selv.
 
Samlet set får I 3 soveværelser at fordele mellem familiens medlemmer, og hvoraf det ene er i stueplan med mulighed for endnu større stuer. De 2 regulære værelser finder I ovenpå sammen med en rummelig repos. Det ene af værelserne har direkte adgang til walk-in-closet og vil være oplagt som forældresoveværelse. Etagen gemmer ligeledes på et super flot badeværelse fra 2022, som byder på brusevæg i New Yorker stil med sort armatur og den lækreste træbordplade, hvor en stilfuld kummevask med beton effekt samt et badekar på forgyldte løvefødder.  
 
Husets beliggenhed er yderst gunstig, inden for gå- eller cykelafstand til alle praktiske faciliteter såsom indkøb, skole, børneinstitutioner, take-away, og samtidig tæt på fornøjelser som St. Heddinge Torv med diverse butikker. Stevnshallen, indkøb og skønne caféer og restauranter, hvor man let kan netværke og sågar flere steder medbringe sin bedste ven hunden. Fra adressen har man under 1 minuts gang til stationen, hvorfra man kan tage toget enten med kurs mod Rødvig Stevns, Roskilde eller Køge, ligesom der findes adskillige busstoppesteder i nærheden. I haven kan man nyde stilheden og privatlivet. Her er plads til et udeliv for både børn og voksne, hvad enten man er til boldspil, blomsterbede eller blot afslapning. Dejligt og lige til. Som ekstra bonus får man et anneks med 2 disponible rum. Alt i alt en fantastisk villa som skal opleves!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814 tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Vesterbro 11
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000108
Boligtype
Villa
Energimærke
E
Bygget / ombygget
1918/1989
Boligareal
144 m2
Andre bygninger
18 m2
Grundareal
987 m2
Antal værelser/stuer
5/2