Blommevej 4, Strøby, 4671 Strøby - Billede 1
Blommevej 4, Strøby, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Nyopført villa på 125 m2 fra juli 2022. Drømmer I om nybyg? Så får I her muligheden for at blive de første, som flytter ind.
Huset er bygget af Huscompagniet.

Blommevej 4 4671 Strøby
 
Nyopført villa på 125 m2 fra 2022.

Drømmer I om nybyg? Så får I her muligheden for at blive de første, som flytter ind. Huset er bygget af Huscompagniet. 
 
Villaen er beliggende på 700 m2 grund. Opført i mursten, betontegl, Rationel vinduer i granitfarve 680 sort samt zink tagrender
 
Landsbyen Strøby, i et veletableret kvarter på Blommevej, kan I bo trygt og børnevenligt på en blind vej, hvor familien kan finde sig godt til rette. Tæt på den skønneste natur og med 1,8 km. kort afstand til skole og daginstitution i Strøby. DagligBrugsen ligger få minutters gang fra adressen, så meget lettere bliver det ikke når køleskabet skal fyldes op.
 
Fra Strøby har man blot 4,5 km til Strøby Egede, hvor der findes et mindre butikscenter med bla. flere dagligvare tilbud, bager og Apotek. Herudover flere muligheder for take-away, som indimellem kan gøre livet lidt lettere og fra adressen til hjertet af Køge er der ca. 10 km. Strøby er et attraktivt område for børnefamilier og udmærker sig ved en populær skole og et rigt foreningsliv i bla. Sportsklubben AIK 65. Villiaen egner sig til mange aldre samt seniorer par, som gerne vil bo nyt og mindre og er genbo til aktivitetscenter for seniorer. Har man brug for kollektiv trafik kan man let hoppe på bussen 50 meter fra adressen og lade sig transportere rundt på Stevns eller med kurs mod Strøby Egede og Køge. Oplandet omkring Strøby er særdeles naturskønt og man skal ikke langt før man når strand og hav. Området omkring Tryggevælde Å, hvor kirkestien inviterer på en skøn vandring og er et oplagt udflugtsmål.
 
Planløsningen udnytter kvadratmeterne optimalt. Man får et skønt og åbent køkken alrum i åben forbindelse til stuen og naturligvis med direkte adgang til haven og terrasseområde. Fra forældresoveværelset fås adgang til eget badeværelse, ligesom de 2 øvrige værelser har adgang til husets 2. badeværelse. Begge badeværelser er primært udstyret med Grohe-produkter og man kan med god grund glæde sig til det færdige resultat. Tilstødende til entréen findes lækkert og organiseret bryggers til familiens praktiske aktiviteter.
 
Af medfølgende installationer kan nævnes Nilan Comfort ventilationsanlæg, centralstøvsuger Cyclo VAC, røgalarmer, indvendige såvel som udvendige spots og med fokus på miljø og energi vil en Vølund Fighter luftvarmepumpe inkl. klimastyring og udeføler stå klar til at sørge for det praktiske.
 
Gulvvarme overalt i boligen gør det bekvemt for alle familiemedlemmer at færdes fra rum til rum. HTH-elementer overalt.
 
Have, udhus eller carport afholdes udgifterne til dette af køber.. Have er der lavet tilbud på til kr.  Have kr. 85.125,00 Byggeskadeforsikring er tegnet via Huscompagniet.
 
Her på Blommevej får I en oplagt chance for at realisere jeres byggedrømme, skyde genvej og flytte direkte ind i et nybygget hus fra Huscompagniet. Har alt dette allerede fanget jeres interesse så skynd jer og ring til os ? så vi kan mødes på adressen!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 Nørregade 10C 4600 Køge. tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Blommevej 4
4671 Strøby
Sagsnummer
195TPM-001353
Kontantpris
3.099.000 kr
Udbetaling
155.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.406 kr.
Brutto eks. ejerudgift
17.924 kr
Netto eks. ejerudgift
14.180 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
A2020
Bygget / ombygget
2022
Boligareal
125 m2
Grundareal
700 m2
Antal værelser/stuer
4/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån