Garderhøjen 38H, 4671 Strøby - Billede 1
Garderhøjen 38H, 4671 Strøby - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Garderhøjen 38 H, Strøby Ladeplads 4671 Strøby

Charmerende fritidshus med moderne komfort og idylliske udefaciliteter på Garderhøjen i Strøby Ladeplads Leder I som familie efter en attraktiv destination for både natur og kultur og ønsker i mulighed for ferie og ophold langs Stevns kysten?
 
Så tag med os til ”Vejs Ende”, hvor vi på Garderhøjen åbner dørene til dette maritime sted, som blot ligger en lille gåtur fra Strøby Havn. Havnen fungerer som et aktivt fiskerleje og marina, hvor man kan nyde eller fange frisk fisk og hvor man skal lede længe efter smukkere solnedgange. Her på Garderhøjen skal man ej heller lede ret længe efter et skønt sted at tilbringe weekender, ferier og hjemmearbejdsdage. Hvis man sætter kurs mod nr. 38 H så lander man lige der hvor man ønsker at være. Ved ankomsten til mødes man af en imponerende stor gårdsplads, der byder velkommen med rigelig plads til flere biler samt eventuel campingvogn og båd. Ejendommen byder på en komfortabel og stilfuld & velholdt grund på 1267 m2. Huset, der blev opført i 1999, har en størrelse på 111 m2 og den grå farve giver det et charmerende udseende, som passer perfekt til det havnære miljø. alt udvendig træværk er malet i 2023.
 
Stuen er det centrale rum i huset og imponerer med loft til kip og en smuk arkitektonisk udformning. Her kan familien samles omkring den hyggelige brændeovn, der ikke kun giver varme i de kolde måneder, men også tilføjer en smuk og rustik atmosfære til rummet. Brændeovnen fungerer som et smukt møbel i sig selv og skaber en varm og indbydende stemning i stuen. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, men udgør alligevel sin egen lille base. Det er enkelt og smukt indrettet med hvide grebsfrie låger, en smuk træbordplade og masser af skabsplads. De små vinduer i køkkenet giver mulighed for at følge med i livet udenfor, samtidig med at dagslyset inviteres generøst ind i rummet.
 
Fra stuen er der adgang til 1 af de i alt 3 værelser i huset. Dette værelse har egen dør mod haven og vil uden tvivl være attraktivt som et forældresoveværelse. Det nuværende forældresoveværelse er også rummeligt og indbydende med en hel skabsvæg og en lækker, indbygget hylde over sengen til opbevaring af yndlings pynteting. Der er en lukket hems bagved hylden, som kan bruges til leg eller opbevaring.Alt i alt byder dette fritidshus på en charmerende og komfortabel oplevelse i smukke omgivelser på Garderhøjen ved Strøby Ladeplads. Bryggerset er en praktisk og veludstyret del af huset, der fuldt ud opfylder behovene, når det kommer til vasketøj, opbevaring og beskidte gummistøvler efter lange gåture eller havearbejde. Udefaciliteterne skuffer bestemt ikke. En kæmpe stor træterrasse byder jer velkommen, og her er der rigeligt med plads til at nyde livets glæder. Terrassen kan udstyres med alt, hvad I kan ønske jer, fra grill og loungemøbler til solstole, sandkasse, kaninbur og bålfad. På græsplænen er der masser af plads til aktiviteter og leg for både børn og voksne. Den store grund giver en følelse af frihed og ubegrænset plads, hvor himlen er høj og som regel altid blå. Det er også her “Bambi” eller fasaner kigger forbi til en lille snack i haven. Alt i alt byder dette fritidshus på en charmerende og komfortabel bolig oplevelse i smukke omgivelser på Garderhøjen ved Strøby Ladeplads. I gåafstand kan du hente morgenbrød, nyde en dejlig frokost eller saunagus hos Skov og Strand på Kystvejen. I Strøby & Strøby Egede findes dagligvarebutikker, små lokale butikker, apotek og pizzeria. Der er også ofte mulighed for at besøge lokale gårdbutikker rundt omkring og salgssteder for frisk fisk og skaldyr. Området omkring Strøby Egede er præget af smukke kyststrækninger, imponerende landskaber og frodige skove. Der er gode muligheder for vandreture, cykelture og naturoplevelser langs kysten og det omkringliggende landskab. Stranden er populær og meget børnevenlig, og på klare sommerdage kan man se til Sverige. Det er altid en oplevelse værd at tage en tur til stranden, hvad enten man vil bade, slå smut med sten eller blot har lyst til at få lidt farve i kinderne. Garderhøjen 38 H vil være stedet hvor i efter en hektisk uge, efter hverdagens stress og jag forsvinder bag horisonten. Et sted, hvor familiehygge og skønne minder venter bag døren. Dette fritidshus repræsenterer mere end bare et sted at bo – det er et fristed, hvor I kan fordybe jer i naturens ro, udforske nye eventyr og styrke båndene til dem, I holder allermest af. Lad dette hjem blive kulissen for jeres kommende kapitler af sjov, latter og samhørighed. Velkommen til jeres drømme fritidshus, hvor eventyret begynder og minderne varer ved!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Garderhøjen 38H
4671 Strøby
Sagsnummer
1950000158
Boligtype
Fritidsbolig
Bygget / ombygget
1999
Boligareal
111 m2
Andre bygninger
24 m2
Grundareal
1267 m2
Antal værelser/stuer
4/1