Hovedgaden 28, Undløse, 4340 Tølløse - Billede 1
Hovedgaden 28, Undløse, 4340 Tølløse - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Velkommen til denne spændende ejendom fra 1931 med nyt tag fra 2022, som byder på et dejligt stuehus på 134 m2 direkte til at flytte ind i. Herudover findes anneks som er oplagt til liberalt erhverv eller hjemmearbejdsplads, værksted med loft & 2 disponible rum

Hovedgaden 28, Undløse ved Tølløse

 
Velkommen til en skøn villa på 134 m2 beliggende på lukket vej i Undløse. Villaen med en grund på 602 m2 ligger ved siden af Undløse skole og børnehave. Foran villaen ligger en legeplads, der giver rig mulighed for et aktivt og sundt liv med børn. Ved siden af hovedhuset ligger en mindre hus på 50 m2, som kan anvendes til liberalt erhverv. Der har tidligere været frisør.
 
Det mindre hus indeholder 2 lokaler, der kan anvendes til f.eks. behandlerrum, legerum til dagpleje, hobbyrum eller teenage-værelse. Derudover er der stort loftrum og et værksted, samt en lille carport ved siden af værkstedet. Villaen er bygget i mursten og er fra 1931. Nyt tag er lagt på villaen i efteråret 2022. Nye vinduer, nyetableret førstesal og ny el er fra 2017-18.
 
Villaen fremstår med hvidmalede lofter og vægge. En stor sammenhængende græsplæne omkranser villaen på 3 sider, og har god plads til drivhus, trampolin og fodboldmål, ligesom der også findes oplagte steder til etablering af terrassemiljøer. Grunden er indhegnet, hvilket giver mulighed for at have hund i haven. 
 
Under det overdækkede indgangsparti er der indrettet med havemøbler og blomsterkrukker, og der er mulighed for en hyggelig grillaften. Fra dette overdække er der adgang til den lille kælder på 4 m2, hvor der er plads til havemøblerne om vinteren. Man bydes velkommen i den klinkebelagte entre, hvor den nye trappe til førstesalen er placeret.
 
Fra entreen er der endvidere indgang til køkken, badeværelse og 2 rum, hvor der i det ene er mulighed for at indrette vaskerum og i det andet walk-in closet. Køkkenet fremstår lyst og luftigt med hvide skabsfronter. Her får man særdeles god opbevaringsplads og køkkenet har 2 vinduer, som bidrager til et skønt lysindfald. Fra køkkenet er der adgang til de 2 stuer en-suite, adskilt af franske døre. Den store stue har 3 nye vinduer, som gør stuen lys og behagelig at være i. Den lille stue har en ny terrassedør ud til haven. 
 
Badeværelset er stort og har klinker med gulvvarme, og fremstår lyst, pænt og velholdt. Fra loftspots fås en hyggelig belysning, som gør rummet skønt at opholde sig i. Der er plads til både puslebord og ekstra skabe. På førstesalen venter 2 dejlige, store værelser med store nye vinduer, der inviterer lyset ind, som sammen med de synlige bjælker sørger for lidt ekstra hygge og sjæl. 
 
Stjernehimlen over villaen er enestående, idet stjerne er ekstra tydelige, da der ikke er så meget baggrundslys i området, og kan nydes udenfor, fra alle vinduer og specielt fra førstesalens repos. Villaen ligger også kun 10 km fra observatoriet Brorfelde. Villaen er indflytningsklar, og glæder sig til at huse en ny familie. 
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Hovedgaden 28
4340 Tølløse
Sagsnummer
195TPM-001335
Kontantpris
1.495.000 kr
Udbetaling
75.000 kr
Månedlig ejerudgift
985 kr.
Brutto eks. ejerudgift
8.702 kr
Netto eks. ejerudgift
6.937 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1931
Boligareal
134 m2
Andre bygninger
50 m2
Grundareal
602 m2
Antal værelser/stuer
3/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån