Eriksholmvej 22, Vanløse København, 2720 Vanløse - Billede 1
Eriksholmvej 22, Vanløse København, 2720 Vanløse - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Too late!

Denne ældre dame kom til verden i 1934 og gennem årene har hun strålet på Eriksholmvej på toppen af Vanløsehøj i takt med, at hun blot er blevet smukkere og smukkere. De 158 m2 bolig + kælder på 94 m2 er placeret i et populært og børnevenli

Eriksholmvej 22, Vanløse

Ældre dame søger nye klæder…..

Denne ældre dame kom til verden i 1934 og gennem årene har hun strålet på Eriksholmvej på toppen af Vanløsehøj i takt med, at hun blot er blevet smukkere og smukkere. Hun har altid båret flotte klæder, ligesom hun bærer på rigtig mange dejlige minder.

De 158 m2 bolig + kælder på 94 m2 er placeret i et populært og børnevenligt villakvarter ikke langt fra Nørager Plads og legeplads. Villaen er beliggende i gåafstand til både den centrale del af Vanløse, men også med kort afstand til S-tog (Jyllingevej station), Metro og til daglige indkøbsmuligheder. Ejendommen er tilknyttet Kirkebjerg Skole, som blot ligger 650 m fra adressen.

Ejendommen præsenterer sig i klassisk murermesterstil med gul murstensfacade, rødt tag og hvide vinduesrammer. Fra indkørslen træder man ind i et fint vindfang med trappe op til hoveddøren.

Rundvisningen starter i stueplan, hvor de 2 stuer en-suite med super flotte nyafhøvlet plankegulve præsenterer sig. I karnappen kan styles med lækkert interiør og de smukke stuklofter tilfører en særlig charme. Her kan man indrette med hhv. dagligstue og spisestue. Køkkenet, som er af ældre dato, udstyret med Electrolux gaskomfur med elovn, er placeret for sig selv i den nuværende planløsning. Ønsker man et mere åbent miljø kan man placere køkkenet i en af stuerne og dermed få skabt et fantastisk hjerterum. Stueplan rummer desuden et stort soveværelse med indbyggede skabe og i umiddelbar tilknytning hertil findes ældre hvidt badeværelse med badekar.

På førstesalen venter jer fine betingelser med en herlig “lejlighed” med 3 værelser, hvoraf det ene har udgang til skøn altan. Herfra kan sommerens solskinstimer nydes til udsigten ud over hele kvarteret. Et spisekøkken med alle faciliteter står klar, ligesom der også findes badeværelse med brus.

I kælderen venter jer 6 disponible rum. Det ene rum benyttes i dag som bryggers med diverse skabs- og opbevaringsplads samt plads til vaskefaciliteter. Her i kælderen kan drømmene om både vinkælder og fitnessrum føres ud i livet. Eminente forhold venter dem der har de gode ideer og visioner.

Haven, den skønne oase består af græsplæne, ældre frugttræer, buske og bede samt flere gode terrasser fordelt på den 600 m2 store grund. Her kan man være helt sig selv til trods for, at man befinder sig midt i hjertet af Vanløse.

På Eriksholmvej 22 er man perfekt placeret midt i Vanløse. På denne beliggenhed nyder man godt at både Vanløse og Brønshøjs lokalmiljøer. Man har kort cykeltur til station med Metro og S-tog samt shopping centeret Kronen. Man har gode rekreative, grønne områder ved Utterslev Mose, Degnemosen, Brønshøj Parken og Vestvolden. I området er også hyggelig, overvåget legeplads, hvor kvarterets børn mødes. Indkøbene klares let i de mange dagligvarebutikker og man når hurtigt indre by, ligesom man via Frederikssundsvej hurtigt når motorvejen Ring 3, som let fører en i enten nordlig eller sydlig retning.

Der er her tale om en virkelig unik villa med mange originale detaljer. I 64 år har bedstemor boet i murermestervillaen, i mange af årene sammen med sine børnebørn, som har haft 1. salen helt for sig selv.

Der er ingen tvivl om, at villaen er moden for en omfattende modernisering, men hele fundamentet for en perfekt bolig er absolut til stede. Her er mulighed for at flere generationer kan bo under samme tag eller alternativt kan man vælge at udleje hele 1. salen ud.

Ligger I inde med de nye klæder til denne ældre dame – så kontakt os endelig og lad os sammen gå i omklædningsrummet i form af en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen e-mail: Tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24 6464 55

Eriksholmvej 22
2720 Vanløse
Sagsnummer
195TPM-001392
Boligtype
Villa
Energimærke
D
Bygget / ombygget
1934
Boligareal
158 m2
Grundareal
600 m2
Antal værelser/stuer
6/2